Links Sitemap Business Linker Sitemap

TotalSoft o numește pe Diana Cernăianu în funcția de Director de Resurse Umane

1212 afisari
TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de ERP și soluții financiare la nivel internațional, parte a companiei inovatoare Logo Yazılım A.Ş (Logo), anunță numirea Dianei Cernăianu în funcția de Director de Resurse Umane.
Aceasta va fi responsabilă cu definirea și implementarea strategiei de resurse umane, cu scopul de a sprijini evoluția companiei pe piață internă și ințernațională.
Având oamenii în centrul culturii sale organizaționale, TotalSoft dorește să continue să dezvolte angajații și echipele care stau la baza succesului soluțiilor de business Charisma, atât la nivel local, cât și internațional. În acest sens, programele de dezvoltare de leadership și management recent lansate în companie, dar și cele de atragere și retenție a talentelor vor fi priorități ale agendei de resurse umane.
Cu o experiență de management de peste 20 de ani, Diana Cernăianu are cunoștințe solide în domeniul resurselor umane și al proceselor de transformare. De-a lungul anilor, aceasta a coordonat mai multe procese de integrare, dezvoltare și eficientizare în cadrul unor companii mari, precum Saint-Gobain, FrieslandCampina, Rompetrol, Deloitte și Dorna.
În prezent, TotalSoft are peste 470 de angajați în sediul din București. Totodata, TotalSoft este o companie care activeaza la nivel global, iar echipele sale derulează proiecte complexe în 46 de țări, pe patru continente.
Echipa TotalSoft este structurată în două unități de business principale: divizia de Enterprise Application Solutions (EAS), care se concentrează preponderent pe livrarea produselor Charisma pe piața locală, pentru întreprinderi mijlocii și mari, și divizia de Servicii Financiare, care deservește clienți importanți la nivel internațional, din domeniul financiar și industria de leasing. Cele două unități de business sunt susținute operațional de mai multe departamente, precum R&D, tehnic, financiar-contabil, legal, marketing, etc.
“Oamenii TotalSoft au un rol fundamental în strategia noastră de creștere și în atingerea obiectivelor noastre principale – consolidarea poziției de lider pe piața locală și creșterea portofoliului de clienți internaționali din industria financiară. Investim în echipă și ne concentrăm în continuare pe atragerea și menținerea angajaților potriviți. Prin urmare, ne bucură să o avem alături pe Diana Cernăianu și sunt încrezător că expertiza ei ne va ajuta să ne dezvoltăm în continuare echipa”, a declarat Önder Eren, CEO TotalSoft.
Diana Cernăianu este absolventă a Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică din cadrul Academiei de Studii Economice din București și a obținut un MBA în Marketing din partea Universității Româno-Canadiene.
TotalSoft este lider de piață pe segmentul ERP și unul dintre puținii furnizori de servicii end-to-end din România, precum și unul dintre primii 10 furnizori globali de soluții software pentru industria de leasing. Charisma ERP s-a impus în nouă verticale de business: servicii financiare, retail, distribuție, producție, servicii, construcții, agricultură, energie și medical.
TotalSoft a fost achiziționată în toamna anului trecut de Logo Yazılım A.Ş. (Logo), furnizor independent de software din Turcia, ca parte a strategiei companiei de a se extinde pe piețele internaționale.
Citeşte mai multe despre: TotalSoft

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza