Links Sitemap Business Linker Sitemap

Toshiba îşi extinde gama de tablete

3107 afisari
Toshiba Europe GmbH a anunţat lansarea celui mai nou model de tabletă din gama proprie, AT300SE. Potrivit companiei, acest nou produs este bazat pe tehnologia Android, oferind o diagonala de 25,7 cm.
Echipată cu un procesor NVIDIA® Tegra® 3 şi avand un unghi de vizualizare al ecranului generos, tableta AT300SE oferă utilizatorilor tot ceea ce au nevoie în materie de divertisment digital – de la vizionarea de materiale video şi navigarea pe internet până la e-reading şi jocuri. Noua tabletă va fi disponibilă în Europa în ultimul trimestru al anului 2012.
Având ca etalon calitatea tabletei premium Toshiba AT300, noua versiune, SE, a fost dezvoltată special pentru consumatorii interesaţi de raportul calitate-preț. Noua tabletă AT300SE este ușor de transportat, cu o grosime de numai 10,5 mm și cântărind 625 grame, este aproape la fel de subțire și ușoară precum cea mai recentă tabletă Toshiba din clasa premium. Mai mult decât atât, designul elegant și culoarea argintiu metalic îi conferă un aspect sofisticat, iar modelul punctat de pe spate oferă o aderenţă robustă. Creată pentru a fi utilizată intens, acasă sau în deplasare, bateria tabletei AT300SE are o autonomie de până la 10 ore.
Tableta rulează Android 4.1 Jelly Bean. Clipurile video, muzica și fotografiile, într-o varietate largă de formate, pot fi deschise și redate instantaneu. Accesul rapid și ușor la Toshiba Places le permite utilizatorilor să se bucure de tipuri variate de divertisment, prin acces la o serie de portaluri video, servicii de știri și filme on demand, dar și la furnizorii de televiziune. De asemenea, aceştia au posibilitatea de a face schimb de recomandări și preferințe cu prietenii. Această platformă cloud este preinstalată și permite accesul indiferent de dispozitiv, prin TV, PC sau tabletă. În plus, utilizatorii au acces direct la mai mult de 700.000 de aplicații și jocuri prin intermediul Google Play™. Pentru ca aceştia să aibă și mai multe soluții de redare a conținutului multimedia preferat, tableta poate fi conectată rapid la o soluție de stocare HDD externă, via portul micro-USB, dar și la suporturi de memorie microSD™ compatibile SDHC/SDXC, de până la 64 GB sau la Bluetooth® 3.0.
Andy Bass, Vice Preşedinte al DS Company Toshiba Europe, a declarat: “Ne bucurăm că le putem oferi fanilor tabletelor noastre un nou model interesant datorită preţului accesibil şi specificaţiilor de top. Prin intermediul Toshiba AT300SE le oferim acestora o opţiune diferită la deja celebra tabletă premium, Toshiba AT300, cu dimensiunea ecranului de 10.1”. Pentru utilizatorii care preferă o tabletă de dimensiuni reduse, de buzunar, oferim modelul Toshiba AT270 de 19,6 cm (7,7”). Şi ca o opţiune intermediară, am lansat recent Toshiba Satellite U920t, o construcţie hibridă cu ecran de 31,8 cm (12,5”) specific tabletelor şi Ultrabook™, ce rulează noul sistem de operare, Windows 8.”
Citeşte mai multe despre: Toshiba

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza