Links Sitemap Business Linker Sitemap

Samsung ALPHA este disponibil la precomandă la Telekom Romania

2795 afisari
Telekom Romania anunță intrarea în portofoliul său de smartphone-uri a noului Samsung ALPHA. Potrivit compoaniei, telefonul este disponibil la precomandă.
Astfel, noul telefon poate fi precomandat începând din 24 septembrie la adresa www.telekom.ro/samsung-galaxy-alpha. Compatibil cu tehnologia 4G+, Samsung ALPHA are un touchscreen capacitiv Super AMOLED de 4,7 inci și o camera foto de 12 megapixeli, care imortalizează momentele speciale şo experiențele memorabile, pe care utilizatorii să le împărtășească apoi cu cei dragi. De asemenea, telefonul filmează la rezoluție UHD 4K, ceea ce determină o calitate foarte bună a clipurilor video.
Telefonul are procesor Octa Core 1.8GHZ+1.3GHZ, baterie Li-Ion 1860mAH, memorie RAM de 2 GB și vine cu o capacitate de stocare internă de 32 GB.
Samsung ALPHA este disponibil la prețul de 1.399 lei cu abonamentul Nelimitat L Promo pe 24 de luni. Pentru 19,95 euro pe lună (TVA inclus), abonamentul oferă nelimitat comunicare națională, internațională în Zona 1 și în rețea, SMS-uri naționale și în rețea, 750 MB trafic de date național la viteza de până la 150 Mbps, 100 de minute internaționale în Zona 2 (rețele mobile din Europa) și 100 de minute valabile atunci când se utilizează serviciul roaming.
Promoțional până la 31 octombrie 2014, pentru contractele încheiate pe 24 de luni, abonații primesc, 375 MB trafic de date adițional recomandat lunar în primele 12 luni ale perioadei contractuale (după depășirea acestuia, viteza scade până la 128 kbps). Smartphone-ul este disponibil și fără contract, la prețul de 2.399 lei.
Citeşte mai multe despre: Telekom Romania, Samsung ALPHA

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza