Links Sitemap Business Linker Sitemap

Sage țintește piața companiilor medii și mari din Europa

3255 afisari
Grupul Sage a anunțat formarea unei noi organizații care îi va impulsiona creșterea pe segmentul companiilor medii și mari din Europa. Organizația, înființată în ianuarie 2013 și condusă de Christophe Letellier, va oferi companiilor medii și mari soluția de top Sage ERP X3* și alte soluții locale pentru acest segment.
Sage identifică o serie de caracteristici comune pe care le au companiile din acest segment în Europa, precum mărimea companiei, complexitatea operațiunilor și prezența internațională. Prin urmare, noua organizație europeană înlocuiește businessurile naționale mid-market pentru a furniza un set de priorități și inițiative comune ce acoperă domenii de la cercetare și dezvoltare până la vânzări și marketing și Implementare și suport. Noua organizație va consolida resursele Sage și se va folosi de activele sale pentru a continua să-și dezvolte expertiza locală, care să furnizeze pieței soluții rapide și să încurajeze inovarea și competitivitatea.

Christophe Letellier a înființat o nouă echipă de management ce cuprinde lideri cu experiență selectați din businessurile locale din Europa ale Sage și care reflectă baza de clienți și parteneri multiculturali ai organizației. Letellier își va păstra poziția de CEO al Sage ERP X3 pe lângă noua sa poziție de lider al businessului mid-market european al Sage. Sage ERP X3 deține, încă de la lansarea sa, o poziție de piață puternică și în creștere, iar noua organizație va ajuta la consolidarea și întărirea succesului său.
Sage ERP X3 este soluția ERP globală a Sage Group pentru companiile medii și subsidiarele grupurilor mari cu nevoi internaționale. Timp de 10 ani, Sage ERP X3 s-a dovedit a fi o soluție ERP completă care se adresează nevoilor specifice ale companiilor medii și mari și poate fi implementată în domenii precum producția și serviciile, distribuția și multe altele. Peste 3.700 de clienți din 58 de țări din toată lumea au ales Sage ERP X3 pentru că este ușor de folosit, rapid de implementat și nu are un cost ridicat.

Alvaro Ramirez, CEO pentru Europa, a declarat: “Acum avem un set de priorități comune și inițiative pe întreg cuprinsul Europei și acest focus clar al businessului reprezintă un pas important. Christophe Letellier, având experiența conducerii businessului Sage ERP X3 la nivel global și poziții executive anterioare la Sage, este o alegere perfectă pentru  a profita de oportunitățile creșterii pieței în segmentul mid-market și a ridica cota de piață. Mulți dintre clienții noștri au nevoie de suport pentru a se dezvolta internațional, iar această creștere necesită soluții mai sofisticate și complete. Experiența noastră unică și vastă, cu o serie de businessuri diferite care operează pe mai multe piețe, ne recomandă ca fiind alegerea corectă pentru a profita de beneficiile tehnologiei, iar noi ne folosim de această oportunitate pentru că știm ce este benefic pentru clienții noștri”.

Christophe Letellier a mai spus: “Această nouă organizație și expertiza pe care o oferă reprezintă o oportunitate extraordinară pentru Sage să își consolideze poziția de lider pe segementul de piață al businessurilor medii și mari. Ca lider al organizației, mă voi asigura că vom oferi clienților și comunității parteneri care lucrează strâns cu noi la cele mai bune soluții raportat la nevoile clienților noștri”.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza