Links Sitemap Business Linker Sitemap

Philips S398 ajunge pe piaţa locală în oferta Digi Mobil şi Arsis

3520 afisari
China Electronics Corporation lansează in România un nou smartphone din gama S, modelul Philips S398. Telefonul este disponibil în oferta Digi Mobil şi Arsis, partener Vodafone, dar poate fi achiziţionat şi de la alţi retaileri specializaţi.
“S398 se alătura celor două telefoane din gama S lansate în această vară la noi pe piaţă, şi anume S308 şi S388”, spune Radu Ionescu, reprezentant distribuţie telefoane mobile Philips. “Noul smartphone este un model dual sim şi vine echipat cu o platformă mobilă, complet personalizabilă în funcţie de cerinţele utilizatorilor, fie că este vorba despre jocuri, fie de vizionarea de videoclipuri.”  Philips S398 este echipat cu un procesor quad-core de 1,3 GHz şi un ecran de 5 inch HD IPS, cu rezoluţie de 1280 x 720 dpi. Smartphone-ul rulează sistemul de operare Android 4.4 KitKat şi are o baterie lithium-ion de 2.040mAh. În plus, Philips S398 dispune de conectivitate precum WI-FI, Bluetooth, USB, GPRS, EDGE şi GPS.
Philips S398 are încorporată o cameră cu autofocus şi blitz, de 8 megapixeli. De asemenea, telefonul are o cameră frontală de 2 megapixeli, care permite utilizatorilor să-şi facă selfie-uri sau să comunice cu prietenii şi colegii prin intermediul apelurilor video. Smartphone-ul are o memorie internă de 8GB, 1GB RAM şi un slot MicroSD pentru carduri cu o capacitate de până la 32 de GB. Philips S398 are o carcasă suplimentară de culoare galbenă, iar preţul de vânzare recomandat este de 549 lei.
Citeşte mai multe despre: Philips, Digi Mobil, Arsis

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza