Links Sitemap Business Linker Sitemap

Novensys participă la deschiderea Binary 2012

3873 afisari
In calitate de membru Gold al ARILOG, Novensys va fi prezentă la ceremonia de deschidere a Expoziţiei Internaţionale de Software Binary 2012 de la Bucureşti.
Cea de-a X-a editie a Expoziţiei Internaţionale de Software – BINARY 2012 va avea deschiderea oficială miercuri, 7 noiembrie, începand cu ora 10:00, la Biblioteca Naţională a Romaniei, de pe Bulevardul Unirii, nr. 22.
Anul acesta, ARILOG, împreună cu ceilalţi parteri insituţionali ARIES, deschide Expoziţia Internaţională de Software – Binary 2012, fiind prezentă pe scenă împreună cu Novensys, o companie românească cu tradiţie în promovarea, dezvoltarea şi implementarea de software şi servicii integrate dedicate domeniului Logistic şi Supply Chain şi nu numai.
Novensys va fi reprezentată de Daniel Bădiţoiu, Logistic & AutoID Solutions - Team Leader în compania Novensys. Acesta activează în domeniul logistic de peste 10 ani, cu specializare pe SCM/Warehousing. Activitatea sa din ultimii ani i-a facilitat contactul cu o mare parte din prestatorii de servicii logistice, ocazie cu care a analizat şi studiat peste 20 soluţii informatice complexe de administrare a depozitelor (WMS), soluţii destinate optimizării transportului şi a distributiei, yard & fleet management, planificarea resurselor (MRP) şi altele.
BINARY, singurul eveniment de tip B2B (Business to Business) din industria de profil din România, se adresează companiilor din toate domeniile de activitate, interesate de cele mai noi şi eficiente servicii şi soluţii software / web pentru afaceri.
Asociaţia Română de Logistică ARILOG a împlinit anul acesta 10 ani de activitate, timp în care a acţionat ca un promotor al dezvoltării ştiinţei şi tehnicilor de Logistică şi Supply Chain în toate companiile româneşti şi al creşterii vizibilităii acesteia în peisajul economic românesc şi internaţional.
Citeşte mai multe despre: Novensys, Binary 2012

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza