Links Sitemap Business Linker Sitemap

Noul scaner Xerox DocuMate 6440 ajută companiile să treacă la un mediu digital

1416 afisari
Potrivit unui raport IDC, segmentul digital se dublează ca mărime la fiecare doi ani. Astfel, companiile trebuie să găsească modalități de a gestiona și de a folosi cât mai eficient informațiile valoroase din documentele imprimate sau digitale. Pentru a ajuta companiile să răspundă acestei provocări, Xerox a lansat echipamentul DocuMateA
Potrivit companiei, datorită unui software integrat de optimizare a imaginilor, acest echipament compact poate scana până o pagină pe secundă care poate fi trimisă către una din cele nouă destinații configurate, fără a compromite calitatea documentelor.

“Pe măsură ce companiile îmbrățișează transformarea digitală, este importantă implementarea tehnologiilor potrivite, mai ales în ceea ce privește acest prim pas – trecerea de la hârtie la digital”, spune Walt Thinfen, președinte și CEO la Visioneer, companie care produce și comercializează scanerele Xerox DocuMate. “Noul DocuMate 6440 are în dotare caracteristici care optimizează eficiența și schimbă modul în care companiile analizează și gestionează informațiile vitale pentru business.” 

Fluxuri de lucru automatizate, printr-o singură comandă

Echipamentul DocuMate 6440 beneficiază de tehnologia Visioneer OneTouch® și poate scana documente instant, către aproape orice aplicație, fișier sau dispozitiv, printr-o singură comandă. Datorită software-ului Acuity de optimizare a imaginilor, echipamentul îmbunătățește și corectează automat imaginile, astfel încât fiecare document este perfect scanat și transformat într-un fișier PDF, gata să fie trimis prin e-mail sau o aplicație web personalizată.

De exemplu, în industria serviciilor de sănătate, software-ul permite scanarea rapidă a documentele pacienților, care pot fi trimise apoi automat către farmacie sau către departamentul de facturare, îmbunătățind astfel productivitatea și eficiența, atât pentru furnizor, cât și pentru pacient.

Cardurile de asigurare și documentele de identitate din plastic, precum și documentele din hârtie pot fi scanate rapid cu ajutorul alimentatorului automat de documente, cu o capacitate de până la 80 de pagini. Scanerul DocuMate 6440 este cu 33% mai rapid decât predecesorul său și poate scana până la 60 de pagini color, față-verso, pe minut.

Datorită flexibilității și tehnologiei avansate de gestionare a hârtiei, DocuMate 6440 reprezintă soluția ideală pentru diverse sectoare de activitate - sănătate, bancar, educație, energie, guvernamental și de producție.
Citeşte mai multe despre: Xerox

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza