Links Sitemap Business Linker Sitemap

Ministerul Turismului din Israel vizează construirea a peste 8000 de camere de hotel până la sfârșitul anului 2023

537 afisari
Obiectivul Ministerului Turismului din Israel pana la finalul anului 2030 este atingerea pragului de 10 milioane de turisti si una dintre parghiile de susținere a acestui obiectiv este si cresterea numarului de camere de hotel, in special in Tel Aviv si Ierusalim, unde este nevoie de investiții de capital semnificative. Incepand cu anul 2021, autoritațile israeliene au inceput un proces masiv de construcție de noi camere de hotel si pana in prezent peste 4000 de camere sunt in curs de finalizare. Ministerul Turismului din Israel accelereaza ritmului de construcției a noi camere de hotel pentru a creste oferta din piața. Aceasta decizie va duce la cresterea concurenței si va reduce costul vacanței in Israel pentru turisti.
Ministrul Turismului, Yoel Razvozov: "Cresterea ofertei de camere de hotel va reduce costul vacanței in Israel, permițandu-ne sa gazduim mai mult turisti, care vor injecta sume importante in economia israeliana. Acest lucru va reprezenta inca un pas in drumul de a indeplini obiectivul pe care mi l-am propus pentru turismul din Israel: 10 milioane turisti pe an pana in 2030. Vom continua sa funcționam cu toate instrumentele relevante ca sa stimulam si sa acceleram deschiderea noilor unitați de cazare si sa eliminam din ce in ce mai multe obstacole din industrie.”

165 milioane NIS alocate pentru construirea de noi hoteluri

Ministerul Turismului din Israel a alocat granturi de 165 milioane NIS (49 milioane USD) pentru a sprijini planurile de finanțare pentru construirea de noi hoteluri in Israel sau extinderea celor existente. Anul acesta s-a deschis deja David Kempinski la Tel Aviv, stabilind noi standarde pentru cazare si facilitați de lux. Doua hoteluri noi sunt in curs de deschidere in Ierusalim, precum si un proiect Accor. Pana la sfarsitul anului 2023, 25 de hoteluri noi sunt programate sa isi deschida porțile in Israel.

Hotelurile tip boutique - la mare cautare in Israel

Printre tendințele momentului s-a remarcat popularitatea in crestere a boutique hotelurilor care, in contextul post pandemic, prefera cazarile cu mai puține camere si mai puțin aglomerate, situate in inima orasului, cu servicii premium si unde te poți bucura de mai multa intimitate.

Multe dintre hotelurile de tip boutique sunt realizate prin recondiționarea cladirilor istorice, pastrandu-se mult din aspectul original al locului. Este si cazul hotelului Theodore Brown, recent renovat de lanțul internațional Brown Hotels si situat intr-o casa tradiționala Bauhaus construita in anul 1935. Are 34 de camere si suite, include un restaurant italian condus de Chef Tomer Agay si are un decor interior realizat cu atenție la detalii de arhitectul israelian Kedem Shinar, care aduce un adevarat un omagiu epocii Bauhaus. Hotelul se afla la intersecția Strazii Herzl cu Bulevardul Rothschild, o zona din Tel Aviv extrem de apreciata pentru restaurante, viața de noapte si destinațiile culturale din apropiere.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza