Links Sitemap Business Linker Sitemap

Konica Minolta așteaptă vânzări sporite după participarea la Ipex 2014

2567 afisari
Konica Minolta, cel mai mare expozant la târgul de tipar digital Ipex 2014, desfășurat la Londra în perioada 24-29 martie, estimează vânzări de 3,5 milioane de euro generate în urma expoziției. La standul firmei au fost expuse 12 sisteme de producție și aplicații software de ultimă generație, pe o suprafață de 1.200 mp.
Olaf Lorenz, General Manager, Divizia International Marketing, Konica Minolta Business Solutions Europa, a declarat: "Ipex a atins toate așteptările și a îndeplinit toate obiectivele noastre. Am obtinut 600 de potențiali clienți pe zi, am primit până acum mai mult de 40 de scrisori de intenție și deja am închietat unele contracte de achiziții. Pe baza experienței noastre la acest tip de expoziții, estimăm că Ipex ne va aduce vânzări în valoare de peste 3,5 milioane de euro." El a adăugat: "Din toate discuțiile pe care echipele noastre de experți le-au avut cu sute de vizitatori în fiecare zi, este clar că există foarte multe oportunități de optimizare a veniturilor pentru furnizorii de servicii de imprimare, prin crearea de business nou și de valoare adăugată prin multe aplicații noi. Pe o piață axată din ce în ce mai mult pe digital, suntem mândri să fim în prima linie a noii revoluții mass-media, în care tiparul este încă recunoscut ca un factor central și o parte esențială a mixului de comunicare."
Una dintre atracțiile principale de la Ipex a fost KM-1, echipamentul de tipar digital în coală inkjet UV în format B2+ (585x750mm). În cadrul expoziției, reprezentanții companiei au confirmat faptul că testarea beta va începe anul acesta la clienți din Japonia, America de Nord și Europa, producția completă fiind anunțată pentru 2015. Acest echipament va ajuta tipografiile să producă materiale de cea mai bună calitate și să profite de noi oportunități de business, în special pentru proiecte de ambalaje personalizate, în tiraje mici. KM-1 este conceput special pentru tiraje mici, termene extrem de strânse de producție, precum și pentru prelucrarea datelor variabile. Demonstrațiile au fost de interes în special pentru tipografiile comerciale care produc cutii pliabile din carton și ambalaje.
De asemenea, Konica Minolta a demonstrat la Ipex modul în care se pot produce etichete în tiraje mici, simplu și rapid, cu echipamentul Konica Minolta bizhub PRESS C70RLC, care tipărește roll-to-roll cu o viteză de producție de 18 metri pe minut. Portofoliu din ce în ce mai vast al Konica Minolta include producția comercială, cea de ambalaje, wide format, imprimare de documente, imprimare corporativă, tipar la cerere, direct mail, producție de etichete și fotografii precum și soluții de automatizare a fluxurilor de lucru și alte soluții partenere de pre-press și post-press precum și aplicații de cross media.
Citeşte mai multe despre: Konica Minolta

COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza