Links Sitemap Business Linker Sitemap

Kaspersky Lab prezintă un serviciu VPN pentru Mac și PC

967 afisari
Kaspersky Lab lansează Secure Connection, o soluție de criptare a traficului, pe computere Windows și Mac. Bazată pe tehnologia VPN, aceasta permite automat criptarea atunci când interceptarea datelor ar fi mai periculoasă pentru utilizator, de exemplu atunci când se conectează la rețele Wi-Fi publice sau când folosește servicii de online banking sau alte site-uri care conțin informații confidențiale. Serviciul este disponibil și în România.
Transferul neprotejat sau protejat necorespunzător de date pune în pericol viața privată, informațiile și chiar banii utilizatorilor. Cu ajutorul unor instrumente disponibile pe Internet, atacatorii pot citi și folosi datele transmise prin intermediul acestor conexiuni, inclusiv mesaje, parole și fișiere. Secure Connection de la Kaspersky Lab asigură criptarea datelor transmise, iar dacă utilizatorul uită să o activeze, soluția va afișa pe ecran un reminder, în momentele în care ar fi cel mai important de folosit. De exemplu, va face acest lucru dacă o rețea Wi-Fi nu este sigură sau – în cazul versiunii pentru Windows – dacă utilizatorul încearcă să deschidă un site care conține informații de importanță critică (e-mail, online banking, sisteme de e-payment, magazine online ori site-ul unei rețele de socializare) fără criptare. Dacă se preferă astfel, Secure Connection poate fi setată manual sau pe modul “criptare continuă”.

“Siguranța utilizatorilor este principala noastră prioritate, de aceea venim cu soluții de protecție la fiecare nivel unde aceștia riscă să piardă ceva”, spune Andrei Mochola, Head of Consumer Business at Kaspersky Lab. “Criptarea traficului este o componentă esențială a protecției digitale și de acum o putem oferi deținătorilor de computere Windows și Mac, iar până la finalul anului, tuturor deținătorilor de dispozitive mobile.”

“Atunci când ne conectăm la rețele Wi-Fi publice este ca și cum am defila prin oraș, purtând niște panouri cu informații private sau mesaje confidențiale, dar foarte relaxați, crezând că aceste date ne sunt accesibile doar nouă și celor cu care vrem să le împărtășim”, spune Bogdan Pismicenco, Channel Manager pentru România, Bulgaria și Republica Moldova la Kaspersky Lab. “De aceea este atât de necesar un serviciu VPN. Secure Connection este simplu de folosit și administrat: monitorizarea momentelor în care se înregistrează trafic criptat, a duratei și a volumului de trafic criptat transmis pentru fiecare conexiune se face ușor, prin intermediul contului personal My Kaspersky. Același portal poate fi folosit pentru a controla numărul de megabytes rămași din versiunea gratuită.”

Secure Connection este o soluție freemium (funcțiile de bază sunt gratuite, iar serviciile suplimentare, contra cost). Versiunea gratuită include 200 MB de trafic criptat pe dispozitiv, pe zi, numărul dispozitivelor nefiind limitat. În schimbul sumei de 4,99 dolari pe lună sau 29,99 dolari pe an, utilizatorii pot obține trafic nelimitat pentru cinci dispozitive.
Citeşte mai multe despre: Kaspersky Lab

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza