Links Sitemap Business Linker Sitemap

Infinity Total Protection schimbă paradigma prevenției în timp real a amenințărilor și atacurilor cibernetice

1791 afisari
Check Point Software Technologies Ltd., furnizor de top de soluții de securitate cibernetică la nivel global anunță lansarea în România a soluției Infinity Total Protection.
Potrivit companiei, soluția este un model revoluționar de servicii de securitate care permite segmentului enterprise să prevină atacurile cibernetice de Generația a V-a. Noua soluţie inovatoare utilizează componentele Check Point Infinity Architecture, asigurând cele mai ridicate nivele de securitate, dar și reducerea costurilor prin consolidarea componentelor de cyber security.

Toate sectoarele de afaceri experimentează în prezent Gen V (a 5-a Generație de atacuri cibernetice) care se caracterizează printr-o scalare mai largă și expansiune mai rapidă în multiple sectoare industriale. Aceste atacuri sofisticate în mediul mobil, în cloud și în diferite rețele enterprise depășesc cu ușurință soluțiile convenționale actuale de protecție bazate pe detecție statică, utilizate de majoritatea companiilor la nivel global.   

Check Point propune companiilor migrarea la Gen V Cyber Security cu ajutorul soluției Check Point Infinity, pentru a proteja rețelele și datele împotriva acestor noi tipuri de atac. Noua soluție combină prevenția amenințărilor în timp real, inteligența partajată și cele mai avansate soluții de securitate tridimensională: la nivelul rețelelor, în cloud și în mediul mobil.

“Companiile trebuie să se protejeze în fața atacurilor sofisticate și periculoase ce vin din toate direcțiile, respectiv dinspre rețele, segmentul mobil și din cloud”, susține Sebastian Bănică, noul Country Manager pentru România și Bulgaria al companiei Check Point Software Technologies. “Generaţia a V-a de atacuri cibernetice necesită o soluţie complexă de securitate precum Infinity Total Protection pentru a proteja datele de afaceri în faţa potenţialelor atacuri devastatoare care pot apărea la nivelul întregii companii.”

Infinity Total Protection schimbă acum regulile jocului şi introduce un nou tip de consum cu un nou model simplificat de abonament all-inclusive, per utilizator, per an. Aceasta este unica soluţie de abonament disponibilă astăzi care include securitatea reţelei la nivel hardware şi software, cu un endpoint integrat complet, cu protecţie în mediul mobil şi în cloud, cu prevenţia ameninţărilor în timp real şi cu un suport de management premium unificat 24x7x365. Astfel, abonaţii pot beneficia imediat de arhitectura unificată de securitate Infinity şi de o totală prevenţie a ameninţărilor în toate mediile enterprise, fie on-premise, mobil sau cloud.
“Atacurile cibernetice devin tot mai numeroase, mai sofisticate şi ample, însă majoritatea organizaţiilor se bazează încă tot pe tehnologiile depăşite, din vechile generaţii de securitate, care pot doar detecta atacurile, după ce acestea au avut loc, din păcate. Infinity Total Protection schimbă paradigma şi permite companiilor să implementeze rapid şi uşor Generaţia a V-a de cyber security, prin arhitectura Check Point Infinity. Astfel, chiar şi atacurile sau ameninţările cele mai avansate sunt prevenite şi blocate în tot ecosistemul unei companii”, susţine Gabi Reish, VP product management & product marketing la Check Point. 

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza