Links Sitemap Business Linker Sitemap

D-Link are un nou Country Sales Manager

2447 afisari
Laurenţiu Trocan este noul Country Sales Manager al D-Link România, unul dintre furnizorii importanţi de soluţii profesioniste de reţelistică. Potrivit companiei, in noul său rol, Laurenţiu Trocan va fi responsabil de coordonarea operaţiunilor companiei pe piaţa din România, dezvoltând strategii de marketing şi vânzări atât pentru sectorul de business, cât şi pentru consumatorii individuali.
“Această funcţie îmi oferă o provocare în care sunt pregătit să investesc toată experienţa mea profesională acumulată pe parcursul a 15 ani. Piaţa din România are un potenţial de creştere ridicat, iar noi ne propunem să oferim în continuare soluţii inovatoare de reţelistică, concentrându-ne în acest an pe zonele de Wireless AC, Supraveghere IP, precum şi pe dezvoltarea segmentului de clienţi business”, a declarat Laurenţiu Trocan, Country Sales Manager D-Link România. "Pentru D-Link, ca furnizor ce oferă un portofoliu extins de soluţii de reţelistică end-to-end, piaţa din România este importantă, având un potenţial semnificativ, atât pe segmentul companiilor cât şi al consumatorilor individuali. Având în vedere experienţa sa remarcabilă pe piaţa de profil, suntem foarte încântaţi să îl avem pe Laurenţiu alături de noi, pentru a dezvolta activitatea din România”, a declarat Thomas von Baross, Vice Preşedinte D-Link Europa Centrală şi de Est.
Laurenţiu Trocan are o vastă experienţă în vânzări, în domenii precum IT, telecomunicaţii, dar şi în cel medical. Anterior colaborării cu D-Link România, Laurenţiu a coordonat activităţile de marketing, vânzări şi dezvoltare de business din cadrul companiei Softelligence România. De asemenea, a deţinut funcţia de Director de Marketing şi Vânzări pentru Medicover. Din 2004, timp de 3 ani, Laurenţiu a fost Director de Vânzări în cadrul Adecco IT România. Laurenţiu Trocan este licenţiat al Facultăţilor de Comerţ Exterior şi Finanţe - Bănci, din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti.
Citeşte mai multe despre: D-Link România

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza