Links Sitemap Business Linker Sitemap

COSMOTE România aduce pe piață prima tabletă sub brand propriu

3747 afisari
COSMOTE România a anunțat lansarea primei tablete sub brand propriu, noul dispozitiv, ce beneficiază de un ecran de 9,7 inchi, fiind disponibil de la data de 15 februarie.
“Pentru a răspunde tuturor nevoilor de mobilitate și comunicare ale clienților noștri, lansăm COSMOTE My Tab, prima noastră tabletă sub brand propriu, un produs ce oferă atât performanță, cât și accesibilitate. Vânzările de tablete sunt în creștere, majoritatea fiind achiziționate cu un abonament de date, demonstrând că românii continuă să fie activi on-line și, de asemenea, interesați de conţinut video. De aceea, noua tabletă are preinstalate două dintre cele mai descărcate aplicații – Dolce Mobile TV și web’n’walk”,  a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer, COSMOTE România.

Tableta 3G HSPA are un procesor Dual-Core de 1GHz și 512 MB memorie RAM, permițând apeluri de voce, SMS-uri și MMS-uri. COSMOTE My Tab are o memorie internă de 4 GB care poate fi extinsă până la 32 GB prin intermediul unui card microSD, o baterie de mare putere de 6000 mAh, un încărcător micro USB și cameră foto de 5MP cu autofocus, înregistrare 720p HD și flash LED inclus. COSMOTE My Tab are preinstalate aplicațiile Dolce Mobile TV și web’n’walk.

Potrivit companiei, pachetul COSMOTE My Tab, ce conține și husă, este disponibil la 1 leu cu abonamentul Connect XXL care, pentru 30 de euro/lună (TVA inclus), oferă 150 GB trafic de date inclus. COSMOTE My Tab este disponibil și fără abonament, la preţul de 999 lei.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza