Links Sitemap Business Linker Sitemap

COSMOTE obtine o tripla certificare ISO pentru Sistem Integrat de Management

6264 afisari
COSMOTE Romania a anunat ca a devenit primul operator de telefonie mobila care detine o tripla certificare ISO pentru Sistem Integrat de Management, Calitate, Mediu, Securitate si Sanatate in Munca, emisa de TUV Hellas, corpul de certificare si inspectie, subsidiara a grupului german TÜV NORD.
Potrivit companiei, toate cele trei certificari, ce demonstreaza conformitatea cu ISO 9001 pentru Calitate, ISO 14001 pentru Mediu si OHSAS 18001 pentru Securitate si Sanatate in Munca, au fost emise in urma unui audit efectuat de TUV Hellas (TUV Nord) intre 25 – 29 iunie 2012.
“Obtinerea acestei triple certificari reprezinta rasplata eforturilor depuse de echipa noastra pentru a implementa politicile, procesele si procedurile interne in conformitate cu standardele de referinta si cu cerintele Grupului COSMOTE legate de cele trei directii: calitate, mediu, securitate si sanatate in munca. Astfel, aceste trei certificari ne recomanda ca fiind un partener de incredere, atat pentru angajati, cat si pentru consumatori. Ele ne stimuleaza si ne incurajeaza sa ne mentinem evolutia pozitiva si grija permanenta de a construi fundamente solide pentru afacerea noastra”, a declarat Spyridon Spyropoulos, Chief Operations Officer, COSMOTE Romania.
COSMOTE Romania a implementat, incepand cu 2008, un model de proces in conformitate cu cel al Grupului COSMOTE, bazat pe versiunea 8 a eTOM (Enhanced Telecom Operational Map), care permite integrarea cu usurinta a celor trei Sisteme de Management. Tripla certificare obtinuta de COSMOTE are o perioada de valabilitate de trei ani.
Citeşte mai multe despre: Cosmote Romania

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza