Links Sitemap Business Linker Sitemap

COSMOTE isi extinde acoperirea la metrou

10209 afisari
COSMOTE Romania a anuntat extinderea acoperirii de voce si date, oferind servicii de comunicatii mobile pentru toata reteaua de metrou din Bucuresti.
“Metroul este unul dintre cele mai utilizate și populare mijloace de transport din Bucuresti, zeci de mii de oameni folosind-ul zi de zi. De aceea, prin îmbunatațirea capacitatii, atât în ceea ce priveste calitatea, cât si acoperirea rețelei, pe zonele de voce si pe date, venim în întâmpinarea nevoilor de comunicare ale clientilor nostri, oferind servicii de comunicare de cea mai buna calitate”, a declarat Lampros Iskos, Chief Technology Officer, COSMOTE Romania.
Compania a precizat ca acopera toata zona de metrou cu servicii 2G si 3G cu cea mai mare viteza de download disponibila pe piata. Serviciile 3G sunt disponibile pentru peste 68% din populatie. Baza de clienti 3G a crescut semnificativ în primul semestru, cu 113% comparativ cu prima jumatate a lui 2011.
In prezent, reteaua de metrou Bucuresti se întinde pe 69,25 km de linii duble, distribuiti pe patru magistrale si 51 de statii. Distanta medie dintre doua statii este de 1,5 km.
Citeşte mai multe despre: Cosmote Romania

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza