Links Sitemap Business Linker Sitemap

Cosmote incurajeaza clientii sa recicleze telefoanele mobile vechi

3865 afisari
COSMOTE Romania estimeaza ca clientii din Romania isi schimba telefonul mobil o data la 18 luni, generand astfel un numar mare de terminale vechi, care pot deveni o sursa importanta de materii prime secundare, daca sunt reciclate corespunzator.
De aceea, compania continua sa isi incurajeze clientii sa fie responsabili in ceea ce priveste mediul inconjurator, contribuind in acest mod la o planeta mai curata, prin reciclarea telefoanelor mobile vechi. Prin intermediul programului I Love Recycling, compania isi invita clientii sa se alature acestei initiative, relansata in luna martie, cu ocazia Orei Pamantului.
In cadrul programului, pentru fiecare telefon mobil sau accesoriu adus spre reciclare in oricare dintre magazinele COSMOTE si Germanos pana la finalul lunii septembrie, COSMOTE va planta un copac in aceasta toamna si il va ingriji pana la maturitate, pentru o perioada de cinci ani.
Pentru a rasplati cei mai dedicati si “verzi” clienti, COSMOTE ofera trei smartphone-uri pentru trei dintre persoanele care vor aduce un telefon mobil vechi (cu sau fara accesorii), pana la finalul lunii septembrie, in oricare dintre magazinele COSMOTE si Germanos. Concursul, desfasurat pe pagina Facebook dedicata, va reuni toti fanii COSMOTE care doresc pastrarea unui mediu curat.
Potrivit companiei, prin simpla postare a unei poze din timpul predarii telefonului mobil vechi si raspunsul la o simpla intrebare, oricine poate castiga unul dintre urmatoarele terminale: Samsung I9300 Galaxy S3 White, Nokia Lumia 710 white sau Motorola XT615 MotoLuxe White. Concursul se va incheia pe 1 octombrie, cand vor fi anuntati castigatorii, in baza voturilor obtinute.
Citeşte mai multe despre: Cosmote, Germanos

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza