Links Sitemap Business Linker Sitemap

COSMOTE castiga spectru nou si isi reinnoieste licenta existenta

3329 afisari
In urma licitatiei pentru spectru derulata de catre Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), incheiata pe 24 septembrie 2012, COSMOTE Romania anunta ca isi reinnoieste licenta detinuta in prezent in benzile de 900 MHz si 1800 MHz si ca a achizitionat spectru suplimentar in benzile de 800 MHz, 1800 si 2600 MHz. Noile licente devin valide incepand cu 6 aprilie 2014 si vor fi disponibile pentru o perioada de 15 ani.
Potrivit companiei, in baza spectrului extins, obtinut prin intermediul licitatiei, COSMOTE va putea investi mai departe in dezvoltarea retelei de comunicatii mobile. Prin aceasta licitatie, compania a securizat 50 x 2 MHz de spectru, in deplina conformitate cu obiectivele si strategia de licitatie a companiei, prin care va putea sustine nevoile de extindere a retelei pe termen lung, din punct de vedere al dezvoltarii si al capacitatii de a gazdui toate tehnologiile (2G/3G/4G).
“Am achizitionat toate blocurile de frecventa necesare avansarii demersului de extindere a retelei, in linie cu angajamentul asumat pe termen lung de a furniza tehnologie de varf si cea mai buna experienta de utilizare a acesteia. Astfel, avem acum toate resursele pentru o dezvoltare durabila, care sa ne permita optimizarea retelei oriunde nevoile consumatorilor o cer. Prin acest spectru substantial securizat pentru urmatorii 15 ani Incepand din 2014, ne-am asigurat ca putem continua sa raspundem provocarilor competitive pe care le intrevedem. Prin viziune si perseverenta, vom continua epopeea cresterii pe care am inceput-o in 2005. Credem ca telecomul este unul dintre vectorii principali ai economiei nationale si investitia noastra semnificativa in spectru demonstreaza faptul ca vom continua sa ne concentram pe oferirea de solutii de comunicare de calitate pentru toti romanii, atat pe segmentul rezidential, cat si pe cel de business”, a declarat Stefanos Theocharopoulos, CEO, COSMOTE Romania.
Citeşte mai multe despre: Cosmote Romania

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza