Links Sitemap Business Linker Sitemap

CEC Bank reduce dobanzile la credite pentru persoane juridice

3506 afisari
CEC Bank a anuntat ca incepand cu data de 1 martie 2013 va reduce dobanda Prime Rate (PR) pentru clientii persoane juridice, care au in derulare credite in lei si valuta sau care vor sa contracteze astfel de credite.
Astfel, potrivit bancii, la creditele in lei, dobanda PR pentru persoanele juridice se reduce de la 7,90% p.a. la 7,65% p.a., iar pentru creditele in valuta de la 6,50% p.a. la 6,25% p.a., in scadere cu 0,25%.
De asemenea, CEC Bank a precizat ca mentine nivelul Prime Rate pentru Fonduri Europene (PR FE) mai redus decat nivelul standard al indicelui. In consecinta, incepand cu data de 1 martie 2013, noile valori ale PR FE sunt de 7,15% p.a. pentru creditele in lei si de 5,65% p.a. pentru creditele in euro, in scadere cu 0,25% comparativ cu valorile anterioare. De noile procente de dobanda redusa beneficiaza toti clientii persoane juridice care au credite in derulare, a caror dobanda este calculata in functie de indicele PR, respectiv PR FE, precum si clientii ce vor solicita astfel de credite incepand cu data de 1 martie 2013. “Prin reducerea dobanzilor la creditele destinate persoanelor juridice, CEC Bank confirma inca o data implicarea activa in sustinerea clientilor pentru diminuarea efortului rambursarii angajamentelor lunare, precum si a contractarii de noi finantari“, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, presedintele CEC Bank.
CEC Bank a anuntat totodata reducerea ratei dobanzilor bonificate la produsele de economisire in lei si euro pentru clientii persoane fizice si doar in lei pentru clientii persoane juridice. Pentru depozitele constituite, noile niveluri de dobanzi se vor aplica incepand cu data reinnoirii acestora. CEC Bank mentine nivelul actual al dobanzilor la depozitele in euro pentru persoane juridice si in dolari pentru persoane fizice si juridice.
Citeşte mai multe despre: CEC Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza