Links Sitemap Business Linker Sitemap

CEC Bank reduce dobanzile creditelor ipotecare in lei

1667 afisari
CEC Bank anunta reducerea dobanzilor aferente creditelor ipotecare in lei pentru achizitia sau construirea de locuinte in Bucuresti, judetul Ilfov, orasele resedinte de judet, precum si in alte localitati din Romania. Astfel, pentru creditele ipotecare destinate achizitionarii/construirii imobilelor situate in aceste localitati, clientii bancii beneficiaza de o dobanda avantajoasa,
compusa din ROBOR 6M + 2,40% p.a. (in cazul in care creditul se achizitioneaza la pachet cu credit prin card), respectiv ROBOR 6M + 2,50% (fara achizitionarea impreuna cu credit prin card).
Pentru avans egal sau mai mare de 30%, nivelul dobanzii va fi ROBOR 6M + 2,15% p.a. (in cazul in care creditul se achizitioneaza la pachet cu credit prin card), respectiv ROBOR 6M + 2,25% p.a. (fara achizitionarea impreuna cu credit prin card). Avansul minim este de 15% iar perioada de creditare este de maximum 35 ani.

"Ne dorim ca prin acest demers sa venim in intampinarea clientilor nostri care intentioneaza sa-si cumpere sau sa-si construiasca o locuinta, oferindu-le cele mai potrivite solutii de finantare, perfect adaptate nevoilor acestora", a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank.
Citeşte mai multe despre: CEC Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza