Links Sitemap Business Linker Sitemap

CEC Bank lanseaza o noua campanie promotionala

1780 afisari
CEC Bank anunta derularea unei campanii promotionale la creditele de nevoi personale si la cele de refinantare a creditelor de consum pana la data de 31 martie 2017.
Astfel, clientii bancii vor beneficia de o rata a dobanzii avantajoasa, variabila pe intreaga perioada de creditare, respectiv: ROBOR 3M + marja fixa de 6,50 p.p. in cazul in care creditul se achizitioneaza la pachet cu un credit prin card sau ROBOR 3M + marja fixa de 7,00 p.p., fara achizitionarea unui credit prin card.
Durata de creditare este de maximum cinci ani, iar in plus clientii vor beneficia de urmatoarele avantaje: Valoare extinsa de  creditare de pana la 90.000 lei; Perioada de gratie de pana la 12 luni; Fara comision de analiza dosar; Se pot refinanta credite in lei sau in alte valute; Pentru determinarea venitului net se pot lua in calcul toate veniturile certe, cu caracter de permanenta pe toata perioada de creditare ale familiei; Posibilitatea utilizarii serviciilor Internet Banking si Mobile Banking pentru vizualizarea situatiei creditului (soldul creditui, data scadentei, valoarea ratei scadente) si pentru operatiuni curente (plati, depozite etc). "Continuand politica de stimulare a creditarii in moneda nationala, CEC Bank doreste sa ofere clientilor sai solutii cat mai avantajoase pentru nevoile lor de finantare. Prin lansarea acestei campanii promotionale la creditele de nevoi personale si la cele de refinantare a creditelor de consum, portofoliul CEC Bank  include un produs accesibil si atractiv din punctul de vedere al costurilor si al valorii maxime ce poate fi contractata", a declarat Radu Gratian Ghetea, Presedinte CEC Bank.

Pentru identificarea solutiei optime de finantare, CEC Bank ofera gratuit consiliere specializata prin intermediul celor peste 1.000 de unitati,
Citeşte mai multe despre: CEC Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza