Links Sitemap Business Linker Sitemap

Canon lanseaza noi modele de imprimante laser

6619 afisari
Canon Europe a anunţat extinderea gamei de imprimante laser i-SENSYS prin lansarea a şase noi modele: i-SENSYS LBP6780x, LBP7780Cx, LBP7100Cn, LBP7110Cw, LBP6310dn şi LBP7210Cdn.
De asemenea, compania a anunţat posibilitatea de imprimpare direct de pe dispozitivele mobile pentru gama i-SENSYS o dată cu lansarea aplicaţiei Canon Mobile Printing pentru iPad şi iPhone. Aceasta oferă o imprimare accesibilă a documentelor, inclusiv a fişierelor PDF, a paginilor web şi a imaginilor din reţea de pe iPhone şi iPad şi va putea fi descărcată din Apple App Store™.
Potrivit companiei, noile imprimante aduc o integrare simplificată cu dispozitivele din portofoliul extins pentru birou al Canon, inclusiv pentru gama imageRUNNER ADVANCE. Funcţionalitatea MEAP încorporată vine și cu acces la platforma Canon uniFLOW, oferind funcţionalitate în cadrul companiei. Managementul simplificat în procesul de imprimare de care beneficiază modelele LBP6780x şi LBP7780Cx oferă și un plus de rapiditate. Serviciul eMaintenance le permite furnizorilor să administreze de la distanţă şi să verifice statusul consumabilelor, să folosească măsurători şi să îmbunătăţească şansele unei reparaţii cu diagnosticarea de la distanţă. iW MC oferă multiple up-grade-uri de firmware şi aplicaţii. Cele două modele deţin cele mai noi standarde în materie de securitate şi conectivitate, cum sunt Gigabit Ethernet, IP Sec şi IEEE802.1x.
Canon a păstrat un design compact în ceea ce priveşte reducerea spaţiului, pentru toată gama de produse, pentru a se preta în orice spaţiu de birouri, iar acest lucru este valabil şi pentru noile imprimante i-SENSYS LBP6310dn şi LBP7210Cdn. Adresându-se companiilor mici şi mijlocii care imprimă volume mari, modelul LMP6310dn oferă o tipărire alb-negru, la o viteză de 32ppm în timp ce LBP7210Cdn imprimă atât alb-negru, cât şi color la viteze de 20ppm, ambele modele oferind imprimare duplex. Ambele modele au încorporate o interfaţa de reţea standard, ceea ce facilitează accesul mai multor utilizatori pentru o productivitate ridicată.
Noile imprimante i-SENSYS LBP7100Cn şi LBP7110Cw, care înlocuiesc modele Canon LBP5050 şi LBP5050n, revitalizează gama de produse color unifuncţionale a companiei. Integrarea Wi-Fi de care beneficiază modelul LBP7110Cw înseamnă conectatare la  o reţea şi utilizare în grup. Noile produse imprimă la o rezoluţie de 1200 x 1200dpi la viteze de 14ppm, fiind astfel potrivite pentru SoHo sau companiile mici care doresc să imprime la o calitate superioară in-house. Ambele produse sunt usor de întreţinut datorită interfaţei Canon Remote User care facilitează monitorizarea în reţea.
Toate produsele din gama i-SENSYS beneficiază de tehnologia Canon Quick First-Print care reduce timpul de aşteptare pentru primele imprimări în timp ce ajută la reducerea energiei prin intermediul Energy Star TEC.
Imprimantele i-SENSYS LBP7780Cx, LBP7210Cdn, LBP7100Cn, LBP7110Cw şi LBP6310dn vor fi disponibile în Europa începând cu ianuarie 2013. Imprimanta i-SENSYS LBP6780x va fi disponibilă de la începutul lunii februarie. Aplicaţia Canon Mobile Printing va fi introdusă la sfîrşitul lunii noiembrie 2012 pentru a susţine o gamă diversificată de produse Canon, incluzând şi gamele i-SENSYS, iR şi imageRUNNER-ADVANCE.
Citeşte mai multe despre: Canon

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza