Links Sitemap Business Linker Sitemap

BearingPoint își extinde Centrul de Excelență pentru Consultanță în Securitate Cibernetică din România

1777 afisari
Firma de consultanță în management și tehnologie BearingPoint a anunțat astăzi că își extinde Centrul de Excelență pentru Consultanță în Securitate (CoE) din România. Într-o lume a afacerilor digitale interconectate, numărul vulnerabilităților la adresa securității crește exponențial, iar BearingPoint, prin Centrul său de Excelență pentru Consultanță în Securitate, îi va ajuta pe clienții săi să își continue activitatea în condiții de securitate în acest mediu complex și dinamic.
Apelând la inovații de anvergură și capacități în continuă creștere, BearingPoint dezvolta un portofoliu ambițios care include securitatea cibernetică, securitatea aplicațiilor și securitatea IoT/Industry 4.0. Astfel, cu ajutorul experților BearingPoint, reziliența cibernetică este consolidată, ceea ce permite clienților să se concentreze la lucrurile importante, şi anume la activitatea lor comercială. "Reziliența cibernetică este un punct de interes major al Centrului de Excelență pentru Securitate, în condițiile în care cererea de servicii de securitate a informațiilor este în creștere la nivel global”, afirmă Christian Gurny, Partener BearingPoint România.

"Avem avantajul că există un flux continuu de talente dinspre universități spre comunitatea cibernetică din România, aceste talente fiind în mod constant la cel mai înalt nivel din Europa, astfel cum s-a dovedit la Campionatul European de Securitate Cibernetică (ECSC).

Mai mult, România oferă deja stabilitate cibernetică în regiune și are succes în domeniile apărării împotriva amenințării cibernetice și al serviciilor de securitate externalizate”.

"Sunt mândru că fac parte din această provocare extraordinară”, spune Sergiu Zaharia, șef al Centrului de Securitate Cibernetică, BearingPoint București. „Sunt implicat de mulți ani în comunitatea internațională a securității cibernetice și cred că piața este mai mult decât pregătită pentru următorul pas în implementarea și operaționalizarea conceptelor de reziliență cibernetică de generație următoare. Comunitatea securității cibernetice din România este foarte avansată și, în prezent, atragem talentele de vârf care vor constitui coloana vertebrală a centrului nostru CoE”.

Citeşte mai multe despre: BearingPoint

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza