Links Sitemap Business Linker Sitemap

4053 afisari
Marian Craciun
Monica Cadogan conduce, astăzi, Vivre, un business de succes cu o echipă de 100 de oameni și o cifră de afaceri de șapte milioane de euro la sfârșitul anului trecut. Pentru 2014, ea își dorește să dubleze această cifră.
Monica Cadogan și-a dorit dintotdeauna să pună pe picioare o afacere proprie. Avea atât viziunea ansamblului, cât și o serie de idei pe care își dorea să le pună în practică. A preferat, mai întâi, să citească literatură de afaceri și cărți motivaționale, care au ajutat-o și inspirat-o în timp. “La 20 ani este frumos să visezi, așa că eu am început să visez să fiu antreprenor.

Iar prima firmă înființată de mine în 2004, Advisory Delta, activa în domeniul consultanței de management. Aveam 23 ani și abia ieșisem de pe băncile Facultății de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori de la Academia de Studii Economice din București“, își amintește Monica.

Ulterior, a mai testat piața și a pus pe picioare și alte proiecte antreprenoriale pe care le consideră, deja, un succes personal pentru că au contribuit la maturizarea personală. Susține, totodată, că a învățat mult din acestea, chiar dacă unele nu au însemnat un câștig financiar semnificativ. Fiecare proiect a ajutat-o să înțeleagă aspecte esențiale de business, dar și personale privind interacțiunea cu clienții, cu angajații, noțiuni de legislație, oportunități sau networking. “Nu îmi aduc aminte decât senzația de început a nerabdării, că - în sfârșit, se întâmplă - și curiozitatea copilărească față de toate procedurile și lucrurile noi pe care le întâlneam. Și acum sunt motivată de finalizare, de reușita a ceea ce începem să clădim și sunt orientată pe planuri pe termen scurt”, mai spune antreprenoarea, care în 2012 a lansat start-up-ul Vivre, un club on-line de shopping pentru casă, grădină și accesorii. Modelul de business al Vivre a fost inspirat de piața home&deco și de comerțul on-line din SUA și Europa de Vest, iar pentru a dezvolta afacerea, Monica a început să caute partenerii ideali.

To read the full version, see the print edition of Business Arena.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza