Links Sitemap Business Linker Sitemap

3111 afisari
Marian Craciun
Andrei Crețu este Managing Partner '7card' și, în același timp, un bun orator. Vine din zona de audit, iar în prezent, antreprenorul vine cu o îndrăzneală foarte mare pe piața din România, dar și cu multe speranțe.
Andrei Crețu lucra în consultanță la momentul în care a luat decizia să pornească și pe drumul antreprenoriatului alături de prietenul și actualul partener de afaceri, Iulian Cârciumaru. Cocheta de ceva vreme cu ideea aceasta, dar nu reușise să identifice o oportunitate demnă de riscul și efortul aferent oricărui start-up. În același timp, Andrei se confrunta cu frustrările tipice pentru “corporatiști” în ceea ce privește sportul și, în general, viața de după birou: “Nu aveam timp suficient, nu aveam o sală aproape de birou sau, dacă aveam, ne-am fi dorit să mergem și la piscină și poate și la tenis în anumite zile”, spune el.

Cumva, ideea de afaceri a luat naștere din experiența de consultant și din identificarea anumitor elemente de succes din strategia unor companii din străinătate, combinate cu aceste frustrări legate de lipsa timpului pentru mișcare. Ulterior, alături de partenerul său de afaceri, au reușit să rafineze și să definească un concept original, perfect adaptat nevoilor companiilor din România și ale angajaților acestora. Și pentru că unde-s doi mai e loc de încă unul, al treilea partener în această afacere, Cătălin Ivașcu, a avut un rol decisiv în implementarea efectivă a conceputului și în coordonarea echipei și a activităților tactice.

To read the full version, see the print edition of Business Arena.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza