Links Sitemap Business Linker Sitemap

3309 afisari
Marian Craciun
Are, deja, câteva idei antreprenoriale, dar susține că prima dată trebuie ca ele să răspundă la o condiție clară: aceea de a aduce un plus de valoare pentru cei din jur.

Adelina Maria a început să lucreze pentru Fundația Leaders încă din anul I de facultate. Pentru început, ca newsletter editor. La foarte scurt timp a primit provocarea de a coordona o conferință de branding, apoi a propus ca fundația să organizeze  o școală de vară. Astfel a luat naștere prima ediție de Leaders School – program de leadership adresat elevilor din anii terminali, studenților și juniorilor din companii. În prezent, Adelina ține trainiguri pentru liceeni în cadrul programului Leadership Autentic. “Este un program dezvoltat cu sprijinul Ministerului Educației Naționale care are drept obiectiv descoperirea și dezvoltarea potențialului de leadership al tinerilor, indiferent de zona din care provin (urban sau rural, colegii naționale, licee teoretice, tehnice și industriale)”, susține ea. Vorbim aici atât despre cursuri teoretice, despre comunicare, echipă, leadership, cât și despre interacțiunea cu modele de succes din domenile în care liceenii vor să urmeze o carieră.

Pe lângă trainigurile din cadrul programului Leadership Autentic, Adelina coordonează programele Leaders Schoool, de leadership personal, adresat  elevilor din an terminal, studenților și juniorilor din companii și LEADERS Academy, program destinat managerilor și antreprenorilor. “Din moment ce te înconjori de oameni cu spirit antrepreorial, este imposibil să nu te contaminezi, în sensul bun al cuvântului, bineînțeles. De asemenea, Leaders este o formă pură de antreprenoriat social cu mult înainte de a se vorbi de el în România. Am deja câteva idei antreprenoriale, dar prima dată trebuie ca ele să răspundă la o condiție clară, aceea de a aduce un plus de valoare pentru cei din jur. În fond, importantă este urma pe care o lași în spatele tău”, spune ea pentru ”Business Arena”.

Dezinvoltă și fără trac, Adelina ne vorbește în detaliu despre programele pe care le coordonează în cadrul Fundației. Ne introduce rapid în subiect și ne spune pe scurt că Leaders derulează programe care se adresează unor categorii de vârstă diverse:  Leadership Autentic - dedicat liceenilor (14-18 ani), Leaders Education – dedicat studenților din marile centre universitare, Leaders School - dedicat liceenilor în an terminal, studenților și juniorilor din companii (18-25 ani), respectiv Leadres Academy - dedicat tinerilor manageri și antreprenori (25 – 35 ani). Ea coordonează doar două dintre aceste programe: School și Academy.


To read the full version, see the print edition of Business Arena.
 
COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza