Links Sitemap Business Linker Sitemap

4023 afisari
Marian Craciun
Fost director de resurse umane la BRD, timp de 16 ani, și cu o experiență vastă în domeniu, Mihaela Feodorof conduce, de mai bine de trei ani, o afacere axată tot pe HR. Ce oferă deosebit față de ceilalți specialiști din domeniu? Prin Yourway, pe lângă consiliere profesională pe mai multe grupe de vârstă, Mihaela face și evaluare vocațională pentru elevi și studenți, un termen destul de nou pe piața de profil. Un alt aspect important este acela că testele folosite de ea sunt singurele acrediate în țară și sunt “croite” exact pe populația din România.

Prima imagine care îi vine în minte atunci când trebuie să vorbească despre parcursul profesional este răspunsul unui copil de cinci ani, client al Yourway, care a spus despre viață că este un... ”labirint”. Până să devină antreprenor, Mihaela Feodorof a adunat în cartea de muncă 16 ani în aceeași companie. Iar până să ajungă la BRD, din 1987 până în 1993, a mai avut trei locuri de muncă și câteva încadrări profesionale. Nici parcursul academic nu este mai simplu: nu a intrat la ASE, ci a făcut din pasiune “Litere”, apoi și-a continuat studiile postuniversitare în domeniul economic și a fost chiar profesor asociat la un program de MBA la începutul anilor 2000. Ce a convins-o însă să-și lanseze propriul business? Simplu: dorința de a face ceea ce îi place cel mai mult și ceea ce știe cel mai bine să facă: să “dezvolte” oamenii.

Recunoaște că gândul de schimbare profesională își făcuse loc de ceva timp (ani) în mintea sa, însă nu-i dăduse, încă, suficientă atenție. Apoi, când a venit vremea să se ocupe de acest aspect, i-a luat aproape un an să se decidă pentru că această schimbare însemna mai mult decât o ieșire dintr-o industrie. Și anume, era vorba de a ieși din statutul de angajat. “Știu deja că face parte din povestea mea să duc lucrurile într-o extremă, ca să fiu sigură că o să am parte de provocări. Dacă discutăm despre lansarea unei afaceri într-o perioadă de criză, mi-a dat ceva de gândit, dar am găsit, spre surpriza tuturor, un argument în plus să-mi lansez businessul. Acest nou context avea să pună și mai mult în lumină serviciile Yourway pentru adulți, respectiv repoziționarea profesională, consilierea și executive coaching-ul”, susține ea.
 
To read the full version, see the print edition of  Business Arena.
COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza