Links Sitemap Business Linker Sitemap

Zoran Puskovic este noul General Manager pe Europa de Est la Kaspersky Lab

1971 afisari
Zoran Puskovic s-a alăturat companiei Kaspersky Lab, preluând poziția de General Manager, Europa de Est. Zoran Puskovic are o experiență vastă în industria IT, ocupând anterior poziții în top managementul unor companii din domeniu. Experiența sa acoperă majoritatea segmentelor de business din Europa de Est - de la segmentul consumer și al operatorilor, până la IMM-uri și piețele marilor companii.
Zoran Puskovic are o experiență vastă în industria IT, ocupând anterior poziții în top managementul unor companii din domeniu. Experiența sa acoperă majoritatea segmentelor de business din Europa de Est – de la segmentul consumer și al operatorilor, până la IMM-uri și piețele marilor companii.

În noua sa postură de conducere executivă, Zoran va fi responsabil de creșterea pe termen lung și profitabilitatea business-ului din Europa de Est și va coordona dezvoltarea strategică a activelor Kaspersky Lab din regiune. De asemenea, va pune în practică viziunea companiei de a îmbunătăți nivelul de conștientizare privind securitatea cibernetică și va consolida leadership-ul Kaspersky Lab în regiune, promovând soluțiile pentru utilizatori individuali și companii, dar și serviciile de informații privind amenințările, furnizate de companie. Zoran Puskovic a ocupat anterior funcția de Director regional de vânzări pentru piețele emergente, în cadrul ServiceNow CEE. Beneficiază de peste 30 de ani de experiență în sectorul tehnologic, de-a lungul cărora a ocupat poziții similare de leadership la Virtual Instruments, VMware Global și SAP Central Europe, precum și la IBM și Hewlett-Packard, printre altele.

"Sunt gata să contribui la consolidarea brandului Kaspersky Lab în această regiune și, la fel de important, să furnizăm cât mai multe inovații tehnologice clienților est-europeni și să ducem, astfel, business-ul Kaspersky Lab la următorul nivel,” spune Zoran Puskovic.

Printre inovațiile Kaspersky Lab care vor stimula creșterea business-ului în Europa de Est se numără tehnologiile de detecție Next Generation precum Security Intelligence Services, dar și platforma integrată Kaspersky Endpoint Security și Kaspersky Threat Management and Defense – o platformă avansată de securitate cibernetică care protejează companiile mari în fața amenințărilor complexe.

"Avem așteptări ridicate pentru o creștere semnificativă în Europa de Est în lunile ce urmează, având în vedere bogata experiență a lui Zoran în management, vânzări directe și prin parteneri, operațiuni și negocieri”, a spus Ilijana Vavan, Managing Director pe Europa. "Am toată încrederea că va ghida cu succes echipa din Europa de Est în acest moment important pentru dezvoltarea noastră, datorită pasiunii sale pentru noile tehnologii, piețele emergente și abilității sale de a profita de oportunități.”

Puskovic va raporta direct către Ilijana Vavan.
Citeşte mai multe despre: Kaspersky Lab

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza