Links Sitemap Business Linker Sitemap

Xerox extinde oferta DocuShare de management al continutului

2503 afisari
Xerox a anuntat extinderea ofertei de management al continutului a platformei sale DocuShare, asigurandu-le angajatilor moduri noi de a accesa si de a gestiona continutul pe suport de hartie si cel in format digital, indiferent de locul in care acestia se afla.
Potrivit companiei, Xerox ConnectKey pentru DocuShare, o solutie de scanare in fluxurile de lucru intr-un singur pas, simplifica procesul de integrare a continutului aflat pe suport fizic in fluxurile digitale ale companiilor. Utilizatorii pot scana usor documente direct intr-o colectie DocuShare sau un folder Windows, prin intermediul unei imprimante multifunctionale care include ConnectKey sau Xerox Extensible Interface Platform, introducand informatiile din documente in echipament. Astfel, fluxuri intregi de lucru pot fi dezvoltate si impartasite in cateva minute cu intreaga echipa sau organizatie.
DocuShare Mobile extinde si simplifica automatizarea proceselor de business, permitandu-le angajatilor sa acceseze, sa caute, sa vada, sa descarce si sa distribuie documente stocate in DocuShare de la propriul dispozitiv mobil cu iOS, imbunatatind semnificativ eficienta acestora in afara birourilor.
“Ajutam angajatii de astazi sa fie productivi, indiferent unde s-ar afla – la birou, acasa sau pe teren cu clientii“, spune Bogdan Cobuz, Business Product Marketing Manager, Xerox Romania. „Gratie accesului simplu si automatizarii fluxurilor de lucru, companiile isi pot creste acuratetea si gradul de repetabilitate a proceselor de business, fara sa frustreze angajatii sau sa compromita securitatea companiei.“
Xerox continua sa extinda serviciile DocuShare de management al continutului in cloud, generand un mediu sigur in care organizatiile pot sa capteze, sa administreze, sa proceseze si sa distribuie documente. Fiecare operatiune este adaptata cerintelor specifice ale clientilor - livrate rapid prin intermediul infrastructurii Xerox de cloud - gestionata si intretinuta de Xerox.  

 

Citeşte mai multe despre: Xerox, DocuShare

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza