Links Sitemap Business Linker Sitemap

Wizrom Software introduce soluţia eyeShare de la Ayehu Software Technologies

2902 afisari
După ce a introdus prima soluţie de Business Intelligence cu funcţii de social media, Wizrom Software continuă inovaţiile tehnologice prin implementarea unei suite de aplicaţii de monitorizare a sistemelor informatice de la compania Ayehu Software Technologies. Este vorba de eyeShare, o soluţie de automatizare a proceselor al cărei unic avantaj îl constituie capacitatea de a evita în mod proactiv căderea sistemelor.
„Unul dintre cele mai importante lucruri pentru un manager de companie este să ştie că se poate baza pe instrumentele software cu ajutorul cărora îşi gestionează afacerea. Continuitatea operaţională este vitală în orice domeniu, însă pentru aşa ceva este necesar un sistem de monitorizare performant”, a explicat Adrian Bodomoiu, director general Wizrom Software.
Compania foloseşte eyeShare de la Ayehu pentru a analiza funcţionarea sistemelor informatice şi să estimeze dacă există sau nu riscul apariţiei vreunor probleme, limitând durata medie de downtime la maximum o oră pe an.
„Principiul de funcţionare este simplu, conceptual: aplicaţia de la partenerul nostru Ayehu analizează modul de funcţionare a sistemelor informatice şi emit alerte ori de câte ori un anumit parametru tinde trece de pragul stabilit. Mai mult, odată aceste protocoale aplicate, regula poate fi extinsă la toate sistemele similare aflate în monitorizare. Este instrumentul ideal pentru companiile care doresc ca up-time-ul sistemului lor informatic să fie cât mai apropiat de 100% posibil”, a declarat Adrian Bodomoiu.
Potrivit companiei, eyeShare, suita de aplicaţii de la Ayehu, poate fi, de asemenea, utilizată pentru detectarea disfuncţionalităţilor software, asigurând un timp de remediere cu până la 90% mai scurt, datorită capacităţii de diagnosticare rapidă şi unui set de reguli și template-uri de rezolvare a problemelor, care pot fi customizate în funcție de nevoile unice ale fiecărei companii.
 „Suntem bucuroși că am intrat în acest parteneriat cu Wizrom care ne oferă acces la o nouă piață importantă în Româna pe care putem să oferim soluții pentru toate problemele în materie de rețele și sisteme IT. eyeShare este indispensabil pentru companiile care gestionează sisteme critice”, a declarat Gabby Nizri, CEO Ayehu.
Acest parteneriat constituie un pas înainte al Wizrom în oferirea de servicii în cloud prin sistemul de licențiere Saas și este parte a obiectivului strategic al companiei de a deveni integrator de soluţii de top, ceea ce implică un proces continuu de creştere a portofoliului de astfel de aplicaţii.
Soluţiile de IT Process Automation, cunoscute și sub numele de Run Book automation, Unified Incident Management și Alert Notification and Escalation oferite de Ayehu Software rezolvă problemele IT cu până la 90% mai rapid în timp ce reduc munca manuală, creând mai mult timp pentru gestionarea altor sarcini și îmbunătățind calitatea serviciilor oferite.
Toate aceste soluții sunt disponibile pentru a fi implementate Wizromcare angajează experți în verticalele precum vânzări engros şi distribuţie, retail, producţie, servicii, bănci, asigurări şi auto, completând portofoliul companiei româneşti. În plus, toți cei interesați și, în special, proprietarii și administratorii de centre de date sunt invitați să testeze noile soluții.



S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza