Links Sitemap Business Linker Sitemap

Wizrom analizează aşteptările mediului de afaceri în privinţa furnizorilor de software

1678 afisari
Furnizorii de software vor trebui să facă eforturi mult mai mari în 2015 pentru a conserva valoarea pieţei de software în condiţiile în care companiile, forţate de mediul concurenţial şi contextul fiscal, încearcă să facă mult mai multe, dar cu bani mai puţini.
Aceasta este concluzia unei analize realizate de Wizrom Software, pe baza activităţilor şi a cererilor celor peste 3,800 de clienţi, care a relevat, pe de altă parte, o nouă tendinţă în domeniul software şi servicii.
"Pentru a face faţă contextului de business dinamic şi presiunii pe marja de profit, companiile au început să adopte pe scară largă soluţii de automatizare şi integrare de procese, care reprezintă opţiunea numărul unu pentru clienţii noştri. Pe locul doi se situează adoptarea de soluţii de eficientizare şi optimizare inteligentă a proceselor de business”, a declarat Adrian Bodomoiu, Director General Wizrom Software.
Peste două treimi din clienţii companiei au pus în vârful listei de priorităţi pentru 2015 automatizarea şi integrarea proceselor. Pe locul doi, ca prioritate, se situează soluţiile de eficientizare şi optimizare, urmate de externalizarea proceselor pe activităţile non-core.
"Este vorba de tendinţa de a se concentra pe rezultate pe domeniul principal de activitate, toate  celelalte activităţi şi procese colaterale fiind externalizate către furnizori specializaţi. Vorbim aici de externalizarea operaţiunilor de HR, IT, contabilitate, transport şi aşa mai departe”, a explicat Adrian Bodomoiu.
O altă prioritate, deocamdată pe locul 4 pentru mediul de business, îl reprezintă soluţiile de planificare şi bugetare, care permit lucrul pe scenarii de situaţii de tip „what if”, deosebit de utile în cazul planificării investiţiilor  în extinderea companiilor.
Wizrom Software este pregătit pentru 2015 cu un portofoliu extins de soluţii şi servicii pentru a le oferi clienţilor săi un avantaj competitiv în mediul de business.
Citeşte mai multe despre: Wizrom

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza