Links Sitemap Business Linker Sitemap

Vodafone România oferă companiilor minute nelimitate și date în roaming fără costuri suplimentare

1092 afisari
Vodafone România, liderul serviciilor de roaming 4G, lansează abonamente care oferă companiilor posibilitatea de a folosi, fără costuri suplimentare față de abonament, beneficiile de minute nelimitate și de date naționale incluse și în țările din Spațiul Economic European, alcătuit din toate țările din Uniunea Europeană plus Islanda, Lichtenstein și Norvegia.
Potrivit companiei, clienții noi și cei existenți care vor opta pentru noile pachete își vor putea utiliza beneficiile în Spațiul Economic European pentru abonamente începând de la 13 euro fără TVA. Oferta marchează o premieră pentru piața din țara noastră și face parte din campania prin care operatorul aniversează 20 de ani în România.

De asemenea, noile abonamente oferă companiilor flexibilitatea de a alege gratuit între pachete de date suplimentare sau beneficii de roaming valabile în 15 țări din afara Spațiului Economic European, precum Australia, Elveția, Egipt, Noua Zeelandă, Qatar, Singapore, SUA, Turcia etc.

"În acest an de referință, în care sărbătorim 20 de ani de servicii oferite clienților, Vodafone România marchează o nouă premieră, deschizând granițele comunicării în Europa pentru companii. Flexibilitatea și posibilitatea de a beneficia de servicii în roaming fără constrângeri sunt elemente-cheie pentru a oferi o experiență superioară clienților noștri”, a declarat Valeriu Nistor, Director Enterprise Business Unit, Vodafone România.

Pentru o experiență fără griji, companiile au la dispoziție și pachete de minute și date în roaming în țări din afara Spațiului Economic European, precum Republica Moldova, Israel, Serbia, China etc.

Toate abonamentele pentru companii, RED Business, oferă minute naționale nelimitate, date mobile și minute internaționale valabile oriunde în lume, iar utilizatorii Vodafone România au posibilitatea de a opta pentru pachetul de beneficii care răspunde cel mai bine necesităților lor. Mai mult, abonamentele oferă soluții avansate de securitate, protecție antivirus şi antimalware asigurate prin Supernet™ 4G+, rețeaua Vodafone România.

Vodafone este lider global incontestabil pe segmentul serviciilor de roaming internațional 4G, potrivit unui raport efectuat de firma globală independentă de cercetare Ovum. Studiul arată că, în majoritatea piețelor incluse în studiu, Vodafone oferă roaming 4G în peste 100 de destinații, ceea ce reprezintă mai mult decât dublul numărului de destinații oferite de ceilalți operatori.

Vodafone România aniversează 20 de ani pe tot parcursul anului 2017 printr-o serie de inițiative dedicate clienților, iar oferta specială de servicii în roaming pentru companii este cea mai recentă dintre acestea. Brandul Vodafone este prezent pe piața românească din anul 2005, când a achiziționat Connex, care și-a lansat serviciile în 1997. De-a lungul istoriei sale pe piața locală, operatorul a investit cu prioritate în inovație, fiind primul care a furnizat servicii GPRS (în 2001) și mai apoi servicii 3G (în 2005) și 4G (în 2012). Lansarea primului serviciu de Relații cu Clienții (în 1997), a primei fundații corporative (în 1998), a serviciului de mesaje scurte – SMS – și a celor de date și fax (în 1998), precum și a primului serviciu de recunoaștere automată a vorbirii (în 2014) se numără printre premierele pe care Vodafone România le-a marcat pe piața de telecomunicații din țara noastră.

Citeşte mai multe despre: Vodafone

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza