Links Sitemap Business Linker Sitemap

Vodafone România oferă companiilor lățime de bandă dedicată cu viteze de până la 1Gbps

139 afisari
Vodafone România lansează o nouă ofertă de servicii de internet prin fibră optică pentru companii, prin care garantează utilizatorilor lățime de bandă dedicată
ce asigură viteze de până la 1Gbps atât pentru download, cât și pentru upload, indiferent de gradul de încărcare a rețelei.
Potrivit companiei, soluția este destinată companiilor din toată țara, indiferent de dimensiune și de domeniul de activitate.
Prin intermediul tehnologiei FTTH (fiber-to-the-home)/FTTB (fiber-to-the-building), soluția de internet fix prin fibră optică oferită de Vodafone România poate fi implementată în toate reședințele de județ și în alte câteva zeci de orașe. Astfel, fie că este vorba de locații urbane, platforme industriale, parcuri logistice, zone limitrofe ale orașelor mari sau chiar localități fără infrastructură terestră de comunicații și locații greu accesibile, companiile vor avea acces la internet printr-o conexiune permanentă, rapidă și sigură, cu suport dedicat non-stop, intervenție promptă și consultant de vânzări dedicat.
"De peste 10 ani, Vodafone România oferă clienților săi servicii de voce și date fixe pe suport de fibră optică, fiind un pionier pe piața locală în ceea ce privește pachetele premium de servicii convergente pentru companii. Noua soluție pe care o lansăm este concepută pentru a ne ajuta clienții să-și îmbunătățească gradul de digitalizare a business-ului prin folosirea unei infrastructuri de ultimă generație și a serviciilor superioare care o însoțesc”, a declarat Valeriu Nistor, Director Enterprise Business Unit, Vodafone România.
Portofoliul Vodafone România include soluții de internet fix destinate companiilor, indiferent de dimensiune și de domeniul de activitate, și este disponibil împreună cu o gamă extinsă de servicii suplimentare, care vin în întâmpinarea celor mai exigente provocări de afaceri. Printre acestea se numără monitorizarea porturilor de internet, integrarea cu VPN mobil sau redundanța printr-o conexiune de rezervă prin intermediul rețelei Supernet 4G+.
Serviciile de business Vodafone România se adresează atât firmelor mici și mijlocii, cât și corporațiilor și includ soluții individuale de voce mobilă, voce fixă și internet, precum și soluții integrate și servicii IoT. Printre soluțiile lansate de Vodafone România pentru a crește gradul de digitalizare a companiilor se află și Ready Business Score, o platformă online care le permite companiilor să-și evalueze eficiența din punct de vedere digital și nivelul de adaptare la noile tendințe tehnologice.
Citeşte mai multe despre: Vodafone

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteazaFrequent changes in legislation and taxation, stuffy bureaucracy continue to represent major hurdles for investors in Romania. However, Austrian investors have positive expectations and continue to remain strongly committed to their development plans in this country.
In this context, Business Arena is proud to announce its annual event dedicated to Austrian investors. Business leaders, bankers and entrepreneurs will all get together to discuss and share their views on the latest economic trends and challenges at Business Arena's 2018 Austria - Romania Roundtable Business Conference and Awards.