Links Sitemap Business Linker Sitemap

Utilizatorii Cartelei Vodafone beneficiază de oferte simplificate

1303 afisari
În campania specială de vară, utilizatorii serviciilor Vodafone preplătite au la dispoziție un portofoliu simplificat de oferte, în care bonusurile de până la 100.000 de MB devin parte integrantă din oferta lunară.
Clienții Vodafone nu trebuie să mai facă astfel niciun pas suplimentar pentru activarea diverselor bonusuri sau pentru beneficiile de care au nevoie. Toți utilizatorii Cartelei Vodafone primesc automat zeci de mii de MB la fiecare activare sau reînnoire a unei oferte din noul portofoliu, de care se pot folosi în toată perioada de valabilitate a acesteia. În noua campanie de vară, oferta națională de 6 euro credit, de exemplu, include 50.000 de MB și 2.000 de minute în rețelele naționale, valabile timp de patru săptămâni, iar cea de 12 euro credit include 100.000 de MB. 

Oferta de care pot beneficia utilizatorii Cartelei Vodafone este susținută de o campanie de promovare construită în jurul mesajului "Relaxează-te. E simplu! Ai 50.000 MB lunar la Cartelă, fără să alergi după bonusuri”, derulată pe TV, radio, outdoor, în cinema și în mediul digital. 

Citeşte mai multe despre: Vodafone

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza