Links Sitemap Business Linker Sitemap

Romtelecom anunță rezultate pozitive

3083 afisari
Romtelecom a anunțat că 2012 a fost un an de stabilitate financiară pentru companie, aceasta reușind să-și păstreze veniturile la un nivel stabil, ajungând la o cifră de afaceri de aproape 620 milioane Euro.
În același timp, Pro Forma EBITDA a crescut cu aproape 11%, la aproximativ 166 milioane Euro pentru 2012. “Suntem mulțumiți că am obținut performanțe financiare și operaționale semnificative prin inițiativele noastre de reducere a costurilor și prin continua dezvoltare a liniilor de afaceri non-tradiționale”, a declarat Stefanos Theocharopoulos, director general Romtelecom și COSMOTE România. “Compania și-a continuat direcția strategică de a oferi pachete personalizate, cu rezultate de succes reflectate în venituri și profitabilitate, precum și în faptul că peste 50% din baza de clienți folosește cel puțin două servicii de la Romtelecom. O altă prioritate strategică a companiei a fost reprezentată de serviciile TV, rezultând în creșterea veniturilor pe acest segment cu aproximativ 17%, precum și în creșterea numărului de clienți, reflectând tendința acestora de a migra către servicii cu valoare adăugată mai mare”, a adăugat Theocharopoulo Compania a precizat de asemenea că numărul clienților de internet de bandă largă a înregistrat o creștere de peste 5% la finalul lui 2012, comparativ cu anul precedent.
Pe segmentul business, Romtelecom a anunțat că și-a menținut poziția de lider pe piața de comunicații fixe (date și internet, voce). Aceeași poziție a fost menținută și pentru serviciile administrate (managed services). Compania s-a concentrat și pe oferirea de soluții de tip cloud computing, implementate atât intern, cât și prin soluții personalizate pentru clienți.
O altă prioritate a Romtelecom, susținută prin eforturi anterioare, a fost de a-și îmbunătăți procesele interne de tip end-to-end (procese de lucru de la inițiere până la finalizare) și de a depune toate eforturile pentru a-și servi cât mai bine clienții, îmbunătățind constant experiența acestora cu compania.
În 2013, Romtelecom se va concentra în continuare asupra pachetelor personalizate, cu accent pe serviciile TV, și asupra serviciilor de divertisment, în același timp, apărându-și poziția de lider pe cîteva segmente ale pieței business, punând în continuare accent pe noi servicii ICT.
Citeşte mai multe despre: Romtelecom

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza