Links Sitemap Business Linker Sitemap

Luxoft îl numește pe Bogdan Pelinescu în funcția de Director General pentru Europa Centrală

1503 afisari
Luxoft, furnizor de servicii de dezvoltare software și soluții IT către clienți globali, anunță numirea lui Bogdan Pelinescu în funcția de Director General pentru Europa Centrală.
Acesta va gestiona planurile de dezvoltare la nivel european ale companiei, înlocuindu-l pe Wojciech Mach, care a ocupat funcția în perioada 2015-2018.

Bogdan Pelinescu ocupă funcția de Director General în cadrul Luxoft România din 2011 și are peste 20 de ani de experiență în industria IT, dintre care peste jumătate petrecuți în diverse funcții de conducere.

În cei șapte ani de când Bogdan coordonează activitățile centrului din Romania, numărul de angajați s-a triplat, Luxoft situându-se acum pe locul 4 pe piața de profil locală, după cifra de afaceri. De asemenea, în această perioadă, compania și-a extins și portofoliul de clienți pe toate segmentele de industrie prezente în București: telecom, financiar și automotive.

“Bogdan Pelinescu este un profesionist dedicat, cu un rol important în dezvoltarea Luxoft România. Suntem mândri să avem astfel de oameni valoroși în echipa noastră și am convingerea că, avându-l pe Bogdan la conducerea echipelor noastre din Europa Centrală și de Sud-Est, Luxoft își va continua creșterea dinamică, menținând în același timp cele mai înalte standarde în serviciile livrate”, a declarat Dmitry Kushnir, Global Delivery Vice President, Luxoft.

Luxoft oferă dezvoltare personalizată de software și suport pentru aplicații de bază și aplicații vitale pentru afaceri, inginerie de produs, testare și consultanță în tehnologie. Soluțiile Luxoft sunt bazate pe produse și platforme proprietare, care au un impact direct asupra rezultatelor de afaceri ale clienților și se concentrează, în permanență, pe inovație.

Citeşte mai multe despre: Luxoft

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza