Links Sitemap Business Linker Sitemap

JW Marriott finalizeaza renovarea salilor de conferinte

2176 afisari
JW Marriott Bucharest Grand Hotel a anuntat redeschiderea Ballroom-ului Constanta si a salilor de conferinte in urma renovarilor si modernizarii prin instalarea echipamentelor de ultima generatie.
In 2010 hotelul a sarbatorit 10 ani si a inceput renovarea tuturor salilor de conferinte si a spatiilor publice din interior. Primul pas a fost renovarea Grand Ballroom si a zonei publice de la etajul 1, inclusiv Vienna Lounge, a continuat in 2011 cu deschiderea JW Steakhouse si s-a incheiat anul acesta pe 11 martie cu reamenajarea Ballroom-ului Constanta si a salilor mici de conferinta.
JW Marriott Bucharest Grand Hotel pune la dispozitia oaspetilor sai spatii de intalniri si conferinte la cele mai inalte standarde calitative. Investitia din 2012 pentru renovarea salii Constanta Ballroom si a salilor mici de conferinte a fost in valoare totala de 730.000 euro.
JW Marriott si-a propus sa vina in intampinarea clientilor prin modernizarea tehnologiilor de comunicare din salile de conferinta, dar si prin innoirea decorurilor si a mobilierului. Salile de evenimente sunt dotate cu cele mai noi echipamente in domeniu, printre care sisteme audio si video performante, echipamente tehnice incorporate in tavan, sistem de lumini inteligente, controlate prin iPod.
“In 2010 am implinit 10 ani. Avem deja o traditie pe piata evenimentelor din Bucuresti si am vrut sa avem si cea mai moderna tehnologie pentru ca oaspetii nostri sa aiba experienta unor evenimente perfecte. Ne bucuram ca am incheiat procesul de modernizare a salilor si a spatiilor publice de la etajul 1 si ii asteptam pe clientii nostri, pentru a impartasi noutatea, intr-un centru de conferinte dotat dupa standarde de ultima ora, flexibil si adaptabil tuturor cerintelor,” a declarat Igael Porecki, directorul general al JW Marriott Bucharest.
Modernizarea salilor a cuprins printre altele inlocuirea usilor si a mochetei, inlocuirea panourilor de lemn cu tapet de pe peretii din Constanta Ballroom, folosirea unui nou tip de tapet, cu rezistenta la incendiu clasa A, conform normelor americane, inlocuirea sistemului audio, realizarea de conectivitate video si audio, instalarea de panouri centrale controlate de Ipod, lumini inteligente cu comanda prin iPod, videproiectoare si ecrane cu comanda electrica, achzitionarea a trei espresoare performante si panouri informative de tip LCD, pentru fiecare sala.
Proiectul s-a derulat pe parcursul lunii februarie si primele doua saptamani din martie 2012, in total sase saptamani pentru renovarea completa a acestor sali de conferinta.
Citeşte mai multe despre: JW Marriott
COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza