Links Sitemap Business Linker Sitemap

JW Marriott Bucharest Grand Hotel a fost premiat la Gala Food & Bar și la Gala World Travel Awards pentru Europa

2794 afisari
JW Marriott Bucharest Grand Hotel a fost și în acest an pe lista nominalizaților la prestigioasa gală Food & Bar, ediție ce a adunat peste 150 de persoane la decernarea celor mai importante recunoașteri ale excelenței din HoReCa.
Premiile cu care hotelul JW Marriott s-a făcut remarcat în acea seară de gală sunt:
Categoria “Cel mai bun restaurant de  hotel” – Premiul 1 pentru restaurantul  JW Steakhouse, un steakhouse 100% american.
Categoria “Cel mai bun restaurant de hotel” – Premiul 3 pentru restaurantul cu specific italian, Cucina.
Categoria “Cea mai bună cafenea/ceainarie” – Premiul 3 pentru cafeneaua vieneză, Vienna Lounge.
In afară de recompensele mai sus menționate, anul acesta hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel a mai caștigat un alt mare premiu, “Romania’s Leading Hotel of the Year 2013”, oferit de către organizația internațională World Travel Awards, la gala europeană ce a avut loc in Antalya, Turcia. Hotelul s-a mai bucurat de caștigarea acestui titlu in anul 2007, 2008 si 2009, aceasta distincție venind pentru a 4-a oară de cand hotelul activează în București, sub umbrela  Marriott International.  
“Multumesc tuturor reprezentanților HoReCa, clienților și furnizorilor care  au recunoscut valorile hotelului și au votat locațiile noastre ca fiind  favoritele lor! Deasemenea vreau să mulțumesc și specialiștilor în turism  și clientilor din lumea intreagă care și-au exprimat votul pentru “Romania’s Leading Hotel of the Year 2013”! Toate aceste distincții au venit ca urmare a muncii de echipă,  a devotamentului și serviciilor de calitate oferite de “asociații”(angajații)  hotelului, oaspeților JW Marriott Bucharest Grand Hotel, atât pe partea de cazare propriu-zisă cât și pe partea de restaurante. Pentru a se menține la înalte standarde, hotelul investește atât în calitatea produselor folosite în restaurante sau camere cât și în întreținerea permanentă a spațiilor hotelului prin renovarea recepției, a sălilor de conferință și a restaurantelor” a declarat Igael Porecki, Director General, JW Marriott Bucharest Grand Hotel.
Citeşte mai multe despre: JW Marriott Bucharest Grand Hotel

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza