Links Sitemap Business Linker Sitemap

iPhone 8 și iPhone 8 Plus sunt disponibile în oferta Vodafone România

976 afisari
iPhone 8 și iPhone 8 Plus, cele mai recente produse Apple, sunt disponibile pentru clienții Vodafone România în magazine și pe www.vodafone.ro începând de vineri, 29 septembrie.



iPhone 8 și iPhone 8 Plus sunt noua generație de iPhone și dispun de un design nou, cu sticlă și aluminiu, disponibil în trei versiuni – space grey, silver și new gold – realizat cu cea mai rezistentă sticlă integrată vreodată într-un smartphone, ecrane Retina HD, chipset A11 Bionic, fiind proiectate pentru experiențe augmentate. Cea mai populară cameră din lume devine și mai performantă, iar încărcarea wireless reprezintă o nouă capabilitate puternică pentru iPhone.
 
iPhone 8 Plus dispune de camere duale de 12MP și beneficiază de modul portret cu funcția de Portrait Lighting, care oferă terminalului efecte de iluminare de studio, iar utilizatorilor, posibilitatea de a surprinde portrete uimitoare cu un efect de profunzime redus în cinci stiluri diferite de iluminare.

iPhone 8 este disponibil utilizatorilor Vodafone România la un preț începând de la 299 Euro pentru versiunea de 64 de GB, iar iPhone 8 Plus la un preț începând de la 399 Euro pentru versiunea de 64 de GB împreună cu un pachet Super Red în valoare de 45 Euro pe lună.
Citeşte mai multe despre: iPhone 8, iPhone 8 Plus, Vodafone

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza