Links Sitemap Business Linker Sitemap

ING Software Development Center aduce în România festivalul internațional de tehnologie INGLovesIT

1168 afisari
ING Software Development Center, hub-ul de dezvoltare software al grupului ING, organizează în București prima ediție a festivalului internațional de tehnologie INGLovesIT care își propune să ofere experților IT informație tehnică într-un mod creativ, prin dinamica unui festival care unește tehnologia, arta și jocul într-o experiență inspirațională.
Prima ediție a festivalului va avea loc în București, vineri, 7 aprilie, la Deschis Gastrobar, evenimentul urmând a fi implementat și în alte țări în care ING este prezent.

Festivalul abordează tehnologii și metodologii care dau direcția pe piața de IT&C. Alături de o serie de speakeri internaționali și reprezentanți ING, evenimentul explorează 4 marii domenii: Big Data, Microservices, Cyber Security și DevOps – direcții de importanță strategică pentru ING în procesul de digitalizare.

Simon Brown (autorul Coding the Architecture), Robert Saxby (Google), Johan Kestens (ING), Mandi Walls (Chef), Chris Buyataert (Inuits) și Jörg Schad (Mesosphere) sunt câțiva dintre speakerii care au confirmat prezența la eveniment.

"Înființarea hub-ului de dezvoltare software în România reprezintă un vot de încredere din partea grupului ING pentru programatorii români; prin urmare, ne dorim să contribuim la dezvoltarea pieței și experților IT din România și să îi ajutăm să fie cu un pas înainte. Nu căutăm doar să dezvoltăm aplicații pentru grupul ING, ci și să aducem valoare pe piața locală, iar acest tip de evenimente reprezintă experiențe de învățare menite să stimuleze schimbul de conținut valoros pentru experții din România”, a declarat Marian Ion, CEO ING Software Development Center.

Evenimentul va pune în discuție implementarea metodologiilor DevOps și Agile, una dintre prioritățile grupului ING, aflat în proces de tranziție DevOps a departmentelor IT la nivel global. Astfel, ING realizează una dintre cele mai mari implementări DevOps și Agile la nivel mondial. În România, ING Software Development Center funcționează exclusiv după principiile DevOps și Agile, aceste metodologii fiind implementate în companii precum Netflix si Spotify.
Citeşte mai multe despre: ING Software Development Center

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza