Links Sitemap Business Linker Sitemap

GTS Telecom mentine constant nivelul veniturilor

2597 afisari
Furnizorul de servicii de telecomunicatii GTS Telecom (GTS), parte a grupului GTS Central Europe, a anuntat ca veniturile sale au ajuns la 23,5 milioane de euro in 2011, reprezentand un nivel similar celui înregistrat în 2010. In acelasi timp, castigurile operationale inaintea dobanzilor, taxelor si amortizarilor (EBITDA) au fost de 4,6 milioane de euro.
“Desi contextul economic a fost unul nefavorabil Romaniei si Europei Centrale si de Est, veniturile GTS Telecom au ramas la un nivelul stabil, de peste 23 de milioane de euro, similar celui înregistrat în anul 2010. Orientarea noastra catre client, investitiile in extinderea si optimizarea retelei si diversificarea portofoliului companiei stau la baza rezultatelor noastre financiare solide”, a declarat Michael Rees, care a preluat functia de Director General al GTS Telecom la 1 noiembrie 2011.
In 2012, GTS promite sa continue dezvoltarea portofoliului de servicii, pentru a se mentine in avangarda dezvoltarii in regiune. Dupa lansarea serverelor virtuale in anul 2011, GTS a anuntat ca isi va extinde in continuare oferta de servicii de centre de date, va lansa noi pachete pentru serviciile de voce si se va concentra pe promovarea de noi tehnologii de acces, precum Ethernet.
De asemenea, eforturile companiei în ceea ce priveste suportul oferit clientilor se vor axa in continuare pe imbunatatirea timpului de raspuns si al tuturor parametrilor care contribuie la mentinerea unui nivel ridicat al disponibilitatii serviciilor, unul dintre aspectele prioritare pentru GTS.

Citeşte mai multe despre: GTS Telecom

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza