Links Sitemap Business Linker Sitemap

Evernote şi Deutsche Telekom extind parteneriatul

1834 afisari
Deutsche Telekom şi Evernote, compania care oferă soluții pentru o zi de lucru mai productivă, vor oferi timp de un an conturi de tip Evernote Premium tuturor clienţilor grupului Deutsche Telekom din Europa începând cu luna ianuarie.
Oferta este valabilă pentru abonaţii grupului Deutsche Telekom din toate cele 13 ţări europene în care acesta operează: România, Albania, Austria, Croaţia, Cehia, Germania, Grecia, Ungaria, Macedonia, Muntenegru, Olanda, Polonia, Slovacia.
Evernote este un spaţiu de lucru care permite clienţilor să ia notiţe, să scrie documente, să salveze pagini web, să creeze fișiere audio şi să îşi împărtăşească ideile oriunde și oricând își doresc. Conturile Premium oferă utilizatorilor limite superioare de upload, un sistem de căutare a notiţelor mai rapid şi o mai mare flexibilitate în ceea ce priveşte disponibilitatea offline a notiţelor.
Compania din Silicon Valley şi Deutsche Telekom extind parteneriatul din 2013 pentru încă doi ani. "Reacţiile ne-au arătat că utilizatorii noştri apreciază foarte mult Evernote şi produsele sale pentru că le sporesc productivitatea zi de zi. De aceea, suntem încântaţi că de acum înainte vom putea oferi Evernote Premium nu doar pentru şase luni, ci pentru un an întreg”, a declarat Marc Sommer, Vice President Group Business Development, Deutsche Telekom.
Alex Pachikov, Vice President of Partnerships la Evernote, a adăugat: "Dispozitivele mobile joacă un rol din ce în ce mai important în viaţa noastră. Evernote, care pune accentul pe oferirea unui spaţiu de lucru productiv pe orice tip de ecran, oriunde, reprezintă elementul complementar perfect pentru aceste dispozitive. Suntem foarte încântaţi să continuăm să le oferim clienţilor Deutsche Telekom experienţa Evernote Premium împreună cu cele mai bune servicii”.
Toți clienții eligibili Telekom Romania Mobile Communications pot să activeze oferta Evernote Premium pentru 12 luni fără niciun cost adițional. Clienții care deja au beneficiat de 6 luni gratuite ale ofertei Premium vor primi un e-mail cu un cod Evernote Premium, pe care îl pot folosi pentru a beneficia încă 6 luni gratuite.
Citeşte mai multe despre: Evernote, Deutsche Telekom

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza