Links Sitemap Business Linker Sitemap

D-Link îşi extinde portofoliul cu două noi comutatoare PoE Smart

2201 afisari
D-Link, furnizor de soluţii profesioniste de reţelistică, adaugă portofoliului său de produse două noi Switch-uri Smart administrabile, din seria DGS a
Companiile care caută să construiască o reţea performantă, cu un consum de energie redus şi la un preţ favorabil, vor beneficia de acum de o selecţie mai largă de dispozitive PoE, cu o capacitate între 45 şi 75 W. Comutatoarele oferă o flexibilitate maximă, în funcţie de mărimea companiei, dar şi de capacitatea energetică a dispozitivului PoE. În plus, un nou model din seria EasySmart cu o capacitate PoE de 64 W va completa gama de produse D-Link la începutul anului 2014.
Compania a precizat că toate modelele PoE prezintă un consum de energie minimal. Energia poate să fie economisită datorită tehnologiei D-Link Green 3.0. Switch-urile Smart detectează automat lungimea cablurilor conectate şi reglează puterea semnalului în cazul cablurilor mai scurte. Porturile care nu au o conexiune sunt puse automat în modul de aşteptare. Energy Efficient Ethernet (IEEE 802.3az), împreună cu LED, precum şi modalitatea de închidere a sistemului şi a porturilor reduc drastic consumul de energie în perioadele de inactivitate. Funcţiile de economisire a energiei pot fi activate cu ajutorul profilului definit al utilizatorului, ceea ce permite PoE-ului temporar să suplimenteze şi să prevină utilizarea într-un mod inutil a energiei în afara orelor de lucru.

Noile modele de Switch-uri Smart DGS-1210-08P şi DGS-1210-24P sunt disponibile de acum la comercianţii de specialitate.  

 

Citeşte mai multe despre: D-Link

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza