Links Sitemap Business Linker Sitemap

COSMOTE introduce un nou portofoliu de abonamente

2876 afisari
COSMOTE România anunţă introducerea unui nou portofoliu de abonamente, al cărui fundament este inovaţia prin simplitate şi comunicare nelimitată. Potrivit companiei, de acum înainte nelimitat nu va mai fi doar vârful de gamă, ci piatra de temelie a portofoliului de abonamente.
“Aceasta este o călătorie de transformare în care ne-am angajat şi care va oferi simplitate şi calitate în beneficiul clientului, prin acţiuni eficiente, cu rezultate concrete. Cum fiecare nouă călătorie începe cu o altă abordare, astăzi le oferim clienţilor un nou portofoliu, mai simplu, prin care experienţa telefoniei mobile devine mai uşor de înţeles, pornind de la convingerea că valoarea se regăseşte în cele mai simple lucruri”, a declarat Nikolai Beckers, CEO Romtelecom și COSMOTE România.
La rândul său, Mathias Hanel, Chief Commercial Officer România, a declarat: “Adevărata valoare stă în lucrurile simple. Prin noul portofoliu Free, am dorit să schimbăm structura complicată a pieţei şi să oferim clienţilor noştri mai multă valoare în planuri tarifare simple, centrate pe date. Astfel, începând de astăzi, clienţilor noştri le va fi mult mai uşor să realizeze cele mai potrivite alegeri în termeni de comunicare: ei pot beneficia de comunicare nelimitată în reţea şi de date mobile, precum şi de reportarea minutelor naţionale – începând de la abonamentul Free S”.
Prin portofoliul COSMOTE Free, compania oferiă internet nelimitat (viteza descreşte după consumarea traficului recomandat), comunicare de voce nelimitată – în reţea şi către reţeaua fixă Romtelecom, SMS-uri în reţea nelimitate şi minute naţionale/internaţionale către zona 1. Începând de la abonamentul COSMOTE Free S, minutele naţionale/internaţionale către zona 1 vor fi reportate pentru luna următoare. Fiecare dintre planurile tarifare propuse este unic în categoria sa de preţ, fiind gândit pentru o nevoie de consum specifică şi reprezentând cel mai bun raport calitate – preţ.
Citeşte mai multe despre: Cosmote Romania

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza