Links Sitemap Business Linker Sitemap

CA Technologies este lider global în soluții de Managementul Portofoliului de Proiecte

239 afisari
GARTNER, Inc. a plasat CA Technologies pe primul loc în topul soluțiilor pentru Managementul Portofoliului de Proiecte (PPM - Project Portfolio Management) în raportul "Magic Quadrant for Project Portfolio Management, Worldwide" la categoria Abilitate de Execuție.

Conform raportului, companiile aflate în “Leaders Quadrant” oferă funcționalități cuprinzătoare, flexibile și de înaltă performanță ale soluțiilor PPM, atât pentru utilizatorii aflați la nivel de execuție a proiectului, cât și pentru nivelul de management de portofoliu și nivelul de business. În plus, liderii recunosc nevoia pieței pentru diferite tipuri de soluții PPM care se potrivesc bine cu dezvoltarea diferitelor tipuri de proiecte și de medii de lucru ale clienților lor potențiali. Ca atare, liderii achiziționează și construiesc un inventar atent al soluțiilor PPM care susțin diferite tipuri de clienți care caută soluții software în spațiul PPM.
"Pentru a deveni lideri, companiile trebuie să anticipeze nevoile clienților și să le răspundă mai repede decât concurența. CA Project & Portfolio Management (CA PPM) oferă clienților abilitatea de a corela rapid investițiile de afaceri cu valoarea de livrare, oferindu-le posibilitatea de a anticipa, de a reacționa și de a investi mai rapid decât concurența lor pentru a satisface nevoile pieței", a declarat Angela Tucci, Director General, Agile Management, al CA Technologies.
Cu ajutorul soluției CA PPM, companiile pot urmări și prioritiza nevoile pieței și ale clienților și pot lua decizii mai bune cu privire la modul în care pot investi resurse limitate pentru a optimiza mai bine portofoliile de IT, servicii și produse. Disponibil prin modelele de livrare SaaS (software as a service) și on-premise, CA PPM îmbunătățește capacitatea liderilor de afaceri de a prioritiza inițiativele strategice și resursele.
 
Citeşte mai multe despre: CA Technologies

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteazaFrequent changes in legislation and taxation, stuffy bureaucracy continue to represent major hurdles for investors in Romania. However, Austrian investors have positive expectations and continue to remain strongly committed to their development plans in this country.
In this context, Business Arena is proud to announce its annual event dedicated to Austrian investors. Business leaders, bankers and entrepreneurs will all get together to discuss and share their views on the latest economic trends and challenges at Business Arena's 2018 Austria - Romania Roundtable Business Conference and Awards.