Links Sitemap Business Linker Sitemap

Blue Air introduce trei noi rute externe la Iasi

1321 afisari
Dupa lansarea cursei interne Bucuresti-Iasi, Blue Air anunta introducerea a trei noi rute externe cu plecare din Iasi, respectiv Roma, Paris si Londra.
"Blue Air a fost infiintata cu scopul de a face transportul aerian accesibil tuturor romanilor si sa aduca Europa mai aproape de principalele orase din Romania, misiune pe care o avem si astazi la mai mult de 10 ani de la infiintare. Aeroportul International Iasi reprezinta a cincea baza operationala a Blue Air, iar lansarea acestor trei noi rute demonstreaza increderea pe care o avem in potentialul de dezvoltare a acestei regiuni. Londra si Paris se vor bucura de doua frecvente pe saptamana, iar Roma se va opera cu trei frecvente, din 25 octombrie 2015", a declarat Gheorghe Racaru, Director General Blue Air.
La randul sau, Marius Bodea, Presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului International IASI, a precizat: "Oriunde in lume, pe orice aeroport, venirea unei companii aeriene noi reprezinta un reper de evolutie‎ pentru ca, in cele din urma, consumatorii de transport aerian migreaza spre acele aeroporturi unde ofertele sunt multiple. Insa privim ca reusita primordiala conectarea directa a Iasului de o noua destinatie, Paris. Aceasta a fost poate cea mai asteptata destinatie, de catre toate mediile socio economice. Lucrurile capata o alta turnura prin intoducerea acestei noi destinatii premium, Aeroportul Iasi dovedindu-si inca o data importanta atat in raport cu alte aeroporturi regionale cat si pentru comunitatea noastra”.
Citeşte mai multe despre: Blue Air

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza