Links Sitemap Business Linker Sitemap

Bistro Epoque promite o noua experienta in domeniul culinar

2781 afisari
Cristian Cojanu
Noul boutique hotel de lux din Bucuresti, Hotel Epoque, si-a inaugurat restaurantul alaturi de Guy Martin, celebrul chef francez distins cu doua stele Michelin. Implicarea lui Guy Martin in proiectul Bistro Epoque presupune crearea meniurilor si selectarea furnizorilor de materii prime care sa corespunda exigentelor, numirea unui chef rezident format de Guy Martin la Paris care sa implementeze acest meniu, consultanta permanenta privind amenajarea si organizarea restaurantului, precum si vizite frecvente la Epoque pentru revizuirea periodica a meniurilor si supervizarea operatiunilor.
Potrivit reprezentantilor restaurantului, meniul este de inspiratie franceza, insa deschis influentelor gastronomice din intreaga lume, oferind o selectie extrem de diversificata si foarte actuala. De asemenea, meniul se reinnoieste in fiecare anotimp.
“La Bistro Epoque vom incerca sa gatim cele mai bune mâncaruri din România. Vom oferi clientilor o bucatarie spontana, bazata pe ingrediente proaspete, plina de vitalitate, bogata in legume, o bucatarie de sezon, vesela si inspirata. Experienta bucatariei Epoque este una generoasa, o expresie si o creatie a fericirii. A gati insemna pentru mine a darui, iar eu cred ca trebuie sa dai tot ce ai mai bun in fiecare zi si cu fiecare reteta pe care o pregatesti. Singura adevarata responsabilitate este clientul si fericirea pe care i-o oferi”, a declarat Guy Martin despre experienta Bistro Epoque.

 Cititi varianta integrala a acestui articol in editia tiparita a revistei Business Arena.
COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza