Links Sitemap Business Linker Sitemap

Athénée Palace organizează o expoziție dedicată aniversării a 100 de ani de existență

3475 afisari
Emblematicul Athénée Palace Hilton București sărbătorește trecerea unui secol de existență printr-o expoziție de fotografii și obiecte de epocă, pentru a reaprinde nostalgia și a rememora parcursul fulminant de la înființarea acestuia și până în prezent.
Aflat sub umbrela Hilton Wordlwide începând cu anul 1997, iconicul Athénée Palace - construit în 1914 dupa planurile arhitectului francez Teophile Bradeau - a răspândit treptat cultura ospitalității în România, devenind destinația perfectă atât pentru turiști, cât și pentru localnici deopotrivă. Victimă a bombardamentelor din timpul celui de-al Doilea Război
Mondial, gazdă a elitei Capitalei interbelice și martor al unor evenimente de o rezonanță istorică incomensurabilă, Athénée Palace și-a câștigat inițial admirația prin stilului său arhitectural unic, urmând să fie cunoscut la nivel internațional pentru îmbinarea unui larg spectru de facilități cu servicii de înaltă calitate.
"Ne bucură nespus să continuăm tradiția ospitalității și să celebrăm acest moment semnificativ în istoria Athénée Palace Hilton”, spune Jan Thomsen, director general Athénée Palace Hilton. "Însă, pe lângă trecutul minunat, această aniversare marchează în egală măsură viitorul Athénée Palace Hilton."
Pentru expoziția de fotografii și obiecte de epocă, care va avea loc în perioada octombrie-decembrie 2014, hotelul invită cititorii care se află în posesia fotografiilor, vederilor, cărților poștale sau a invitațiilor de epocă imortalizând momente unice la Athénée Palace să le trimită la adresa hotelului (Str. Episcopiei, nr. 1-3, sector 1, 010292, București) sau să le ducă personal la recepția hotelului.
 
Citeşte mai multe despre: Athenee Palace Hilton

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza