Links Sitemap Business Linker Sitemap

Volksbank România reduce datoria totală aferentă creditelor curente ale clienţilor persoane fizice

1651 afisari
Volksbank România (VBRO), la iniţiativa acţionarului său, Banca Transilvania (BT), va diminua datoria totală aferentă creditelor curente ale clienţilor VBRO persoane fizice, indiferent de moneda împrumutului, cu echivalentul sumelor achitate de aceştia ca şi comision de risc/de administrare şi/sau de rezervă minimă obligatorie şi nerestituite anterior. Diminuarea datoriei totale aferente creditelor vizate se va realiza automat, până la 30 septembrie.
Iniţiativa reprezintă un nou pas pe care Volksbank România şi Banca Transilvania îl fac împreună pentru a construi o relaţie pozitivă şi de durată cu clienţii.
Soluţia se aplică creditelor aflate în portofoliul Volksbank România, active la data transmiterii către clienţi a informărilor VBRO cu privire la modul de implementare a acesteia. Din sumele cu care se va diminua datoria totală se vor reţine cu prioritate eventualele restanţe pe care clienţii le au faţă de Volksbank România la data implementării soluţiei.
Banca a precizat că acest beneficiu nu se aplică împrumuturilor pentru care clienţii Volksbank România au obţinut deja restituirea integrală a sumelor achitate de aceştia cu titlu de comision de risc/de administrare şi/sau de rezervă minimă obligatorie.
Diminuarea datoriei totale aferente creditelor se va realiza automat, fără a fi necesare eforturi suplimentare din partea clienţilor. Clienţii care îndeplinesc toate condiţiile pentru a beneficia de această soluţie vor primi în scris, prin poştă, detaliile aferente, în perioada imediat următoare.
Citeşte mai multe despre: Banca Transilvania, Volksbank România

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza