Links Sitemap Business Linker Sitemap

Volksbank lansează Depozitul cu dobânda lunară

2697 afisari
Volksbank România a lansat Depozitul cu dobânda lunară în lei și în Euro, pentru a completa gama de produse de economisire destinate persoanelor fizice.
Potrivit băncii, Depozitul cu dobânda lunară poate fi contractat pe o maturitate de 3, 6, 12 luni, rata dobânzii la Lei pornind de la 4,25%/an în cazul depozitelor pe 3 luni și ajungând la 4,55%/an la depozitele pe 12 luni.
Volksbank oferă un bonus de 0,15 puncte procentuale la dobândă pentru depozitele în Lei constituite prin Internet Banking, astfel că dobânda la un depozit pe 12 luni ajunge la 4,70%.
”Avem cazuri de clienți care au economii semnificative – fie din sume strânse pe tot parcursul vieții, fie venituri din vânzarea activelor imobiliare. Această categorie de clienți economisește preponderent pe termene scurte, dobânzile jucând un rol importat în traiul de zi cu zi. Noul produs Volksbank răspunde mai bine nevoilor lor, putând beneficia de ratele mai avantajoase de la maturitățile de 6-12 luni și, în aceași timp, de un cash-flow lunar”, declară Marius Istrati, Șef Departament Management Produse Persoane Fizice în cadrul Volksbank România.
Creșterea cotei de piață pe segmentul economisirii este unul din obiectivele strategice ale Volksbank România pentru perioada următoare. În ultimii doi ani, banca și-a îmbunătățit semnificativ raportul credite depozite, acesta scăzând de la peste 600% în 2011, la mai puțin de 300% în cursul anului trecut.
Citeşte mai multe despre: Volksbank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza