Links Sitemap Business Linker Sitemap

UniCredit Bank lansează o nouă ofertă pentru GeniusCont

2056 afisari
UniCredit Bank a lansat o nouă ofertă tranzacţională adresată persoanelor fizice, ca parte a promisiunii sale strategice de a deveni un jucător de top pe piaţa de retail din România.

Potrivit băncii, noua ofertă vine în întâmpinarea nevoilor financiare ale tuturor categoriilor de clienţi, tineri aflați la început de drum, angajați, antreprenori sau pensionari, oferindu-le beneficii personalizate prin cele 6 oferte tranzacţionale GeniusCont:
Junior, iCont, Clasic, Pensionar, Gold sau Platinum, unele dintre acestea, unice pe piaţa din România, nemaifiind furnizate de nicio altă bancă.

Astfel, toți clienții GeniusCont UniCredit vor beneficia de comisioane 0 pentru administrarea lunară a contului curent, încasări în cont, utilizarea Mobile Banking și Online Banking, retragerea de numerar de la orice ATM din România și pentru plățile electronice în lei realizate către orice bancă din România. Mai mult decât atât, noile oferte tranzacţionale GeniusCont includ beneficii unice în România: ″Happy Hour Exchange Rate″, care le oferă clienților posibilitatea de a realiza o operațiune de schimb valutar pe zi, la curs BNR, de luni până vineri, în intervalul orar dedicat, în sumă maximă de 1.000 de euro per tranzacţie, și ″Bani înapoi lunar pentru plata a minim 3 facturi de utilităţi″ prin Online Banking, Mobile Banking sau Debit Direct, prin care clienţii sunt recompensaţi cu 3 lei dacă achită minim 3 facturi de utilităţi într-o lună.

În plus, ofertele tranzacţionale GeniusCont au fost personalizate pentru a răspunde nevoilor specifice ale tuturor clienţilor, atât pentru cei aflați la început de drum, care primesc beneficiile de bază, cât şi pentru clienţii cu volume tranzacţionale mai mari și cu nevoi financiare mai diversificate, care pot beneficia şi de conturi curente în valută cu administrare gratuită, carduri de debit premium cu zero taxă pentru emitere şi administrare, zero comision la retragerea de numerar de la orice ATM din lume sau asigurări gratuite de călătorie în străinătate sau pentru protecţia cardului. Detalii complete privind oferta GeniusCont sunt disponibile în sucursalele UniCredit Bank şi pe website, de unde se poate descărca şi Regulamentul oficial al programului de beneficii GeniusCont. 
 
"Am creat această ofertă de produs pornind de la o analiză și o segmentare atentă a pieței din România deoarece ne dorim să răspundem cât mai bine nevoilor clienților noștri și să inovăm constant, astfel încât interacțiunea lor cu banca să fie cât mai ușoară. Fie că sunt la început de drum, fie că sunt în punctul culminant al carierei sau că se află la pensie, cei care optează pentru una dintre ofertele tranzacţionale GeniusCont vor putea primi beneficii financiare, parte dintre ele unice pe piața din România, care răspund perfect nevoilor lor actuale. Ne menținem astfel promisiunea strategică de a dezvolta constant produsele și serviciile noastre astfel încât UniCredit să devină un jucător de top pe piața de retail din România”, a declarat Sorin Drăgulin, Director Produse şi Segmente Retail în cadrul UniCredit Bank.

Strategia UniCredit este să devină un jucător cât mai puternic şi în zona de retail, printr-o creștere a numărului de clienţi, în paralel urmărind să își consolideze poziția tradițional solidă în segmentul de corporate. Pentru dezvoltarea business-ului de retail, UniCredit își propune să inoveze continuu și să dezvolte oferte personalizate, precum GeniusCont, prin care să poată oferi clienților produse mai simple, platforme digitale moderne și procese simplificate, care să le ușureze viața și interacțiunea cu banca.   
Citeşte mai multe despre: UniCredit Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza